Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 10:07 pm Temat postu:
nie jestem lekarzem dlatego nie powiem ci dokładnie jakie jednak głownie związane sa z działalnościa jajników i całego układu rozrodczego - poprostu wszystko dorasta i przygotowywuje sie do swojej roli
Powrót do góry
xczarnulax
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 9:53 am Temat postu:
czyli nie mam powodu do zmartwien?jakos dziwnie mi z tym do tej pory wszystko bylo normalnie co prawda nie mialam az tak regularnie miesiaczek ale raz na miesiac byla...
Powrót do góry
taleńka
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 2:27 pm Temat postu:
ja też w Twoim wieku miałam dziwne i niespodziewane zmiany z miesiączką. Po 2 latach od pierwszejego okresu, przez pół roku, nie miałam żadnej (mimo że miałam 2 lata regularną...) potem miałam spowrotem około pół roku a potem podobnie jak Ty plamienia międzycyklowe:) to są zmiany normalne... jesteś młodziutka i dopiero stajesz się kobietą jeżeli jednak sie tak niepokoisz to idź do ginekologa... niekoniecznie na badanie chociaz na rozmowe i sie uspokoisz podobne objawy są jak zaczyna sie brać tabletki antykoncepcyjne... także częste są plamienia między miesiączkami spowodowane właśnie zmianami hormonalnymi napewno nie ma co się martwić (a moja miesiaczka "regulowała się" ok 4 lat )
Powrót do góry
xczarnulax
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 8:25 pm Temat postu:
troszke mnie uspokoily wasze posty. do ginekologa narazie nie chce isc dlatego skorzystalam z tego forum. czyli istnieje mozliwosc ze nawet przez pol roku moge nie miec okresu? jakos to dziwnie jest mi gdy nie mam okresu.. nie przyzwyczajona jestem
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2