Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Genia
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 12:14 am Temat postu: |
|
|
A co może oznaczać dlugotrwałe krwawienie? Tzn na początku brązowe plamienia, przemieniajace sie w krew i znów sam brąz..okolo2,3 tyg.? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 9:39 am Temat postu: |
|
|
Genia, tak zaczyna się i kończy zazwyczaj okres .. ale jak to, trwa to już ciągle 2, 3 tygodnie .. ? _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 11:37 am Temat postu: |
|
|
2tyg okres nie trwa. migiem do lekarza! bo sie jeszcze wykrwawisz.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pati5312
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 6:13 pm Temat postu: brązowe upławy. pomocy |
|
|
witam. od 3 dni mam brązowe upławy,wyglądają jak rozpuszczona czekolada, martwie sie czy to cos powaznego.. od 3lat biorę tabletki yasminelle. jestem po zamrazaniu nadrzerki,bylo to rok temu. zauwazylam rowniez ze moje libido spadlo do zera. o czym mogą świadczyc takie upławy?? pomóżcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 6:50 pm Temat postu: |
|
|
pati5312, takie upławy świadczą o tym, że zbliża się okres .. u mnie takie upławy pojawiają się nawet 2 dni przed okresem i dwa dni po zakończeniu miesiączki .. jesteś może przed okresem albo po ? jeśli nie, to radzę się skonsultować z ginekologiem jak najszybciej, bo ciągłe takie upławy nie są sprawą normalną .. ja też miałam wymrażaną nadżerkę, ale to chyba nie ma to nic do rzeczy w Twoim przypadku .
ogólnie upławy to częsta dokuczliwość i źródło niepokoju, zwłaszcza jeśli są żółtawe, zielonkawe, wodniste, ropne lub lekko zabarwione krwią albo tak jak w twoim przypadku - brązowe .. czy na dodatek są one o przykrym zapachu ? bo jeśli tak to możemy podejrzewać wówczas infekcję grzybiczą, bakteryjną, pierwotniaką (np. rzęsistkową). _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pati5312
|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 11:08 am Temat postu: brązowe upławy. pomocy |
|
|
wiem jaka jest grzybica czy zapalenie,bo tez kiedys mialam z tym problem i wiem jakie sa wtedy uplawy i jak sie zachowuje moj organizm.
nie jestem przed okresem, wiem ze to sie zdarza po lub przed okresem, ale okresu to ja dopiero sie spodziewam za 1,5 tygodnia... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 4:58 pm Temat postu: |
|
|
pati5312, to migiem do lekarza, to nie jest normalne, my nie jesteśmy lekarzami, więc nie pomożemy Ci, bo nie wiemy na 100% co Ci dokładnie jest .. udaj się czym prędzej do ginekologa _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
amstaa
|
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 6:56 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny mam pewien problem. :(:(
Od pewnego czasu zauważyłam na mojej wkładce brązowe upławy oraz ból podbrzusza z lewej strony...
Co mam robić co to może byc
Prosze o szybka odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 11:33 pm Temat postu: |
|
|
zblizajacy sie okres?
czy jestes tuz po nim?
Dodano po 24 sekundach:
w ktorym dniu cyklu jestes? moze to plamienie okołowulacyjne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
magda92
|
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 4:53 pm Temat postu: |
|
|
Witam, mam pewny problem. Od jakiegoś czasu (parę miesięcy), mam wydzielinę z pochwy o dziwnym, nieprzyjemnym zapachu, trwają one przeważnie cały miesiąc z wyjątkiem menstruacji. Czasami towarzyszy im swędzenie. Dodam, że jeszcze nie współżyłam, miesiączki mam regularnie...proszę o pomoc!!
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|