Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
patrycja1989
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 5:18 pm Temat postu: brązowe upławy zamiast okresu?? |
|
|
od pół roku stosuje tabletki antykoncepcyjne. Cały czas miałam terminowo okres. Tym razem zamiast okresu mam, gęste brązowo-białawe upławy, którym towarzyszą bóle takie, jakie zawsze odczuwałam przy okresie. Tydzień wcześniej miałam obfite białe lub przezroczyste upławy.
Czy to może oznaczać, że jestem w ciąży??? eek
Nie ucieszyła by mnie taka informacja |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 6:44 pm Temat postu: |
|
|
patrycja1989 może ale nie musi.
A brałaś jakieś antybiotyki? Miałaś wymioty po zażyciu tabletek? Dłuższą biegunkę? Zapomniałaś jakiejś tabletki?!
Jeśli na któreś z pytań odpowiedziałaś tak (w szczegolnosci na 1 i ostatnie) to radze zrobic test... test powinno sie robic minimum 14 dni od ostatniego stosunku, wiec tutaj musisz postarac sie wydedukowac kiedy dzialanie tabletek moglo byc zmniejszone.
ZRob test, najlepiej z krwi bhcg a potem bez wzgledu na wynik udaj sie do lekarza na badania. Byc moze potrzebna jest zmiana tabletek (jesli test wyjdzie negatywny) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sakina
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 8:21 am Temat postu: |
|
|
ja zanim zaczęłam brać tabletki też miałam brązoe upławy zamiast okresu, poszłam do lekarza, porobił mi badania hormonalne i okazało się że to sprawka hormonów. może warto iśc z tym do endokrynologa... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|