FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kash
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 7:20 am Temat postu: brodawki genitalne u kobiety - nie bardzo moge do lekarza :/ |
|
|
Przed chwila stwierdzilam ze chyba mam brodawki genitalne. Jesli to prawda tzn ze mam to od roku, bo 3 malutkie brodawki w okolicy pochwy zlokalizowalam ponad pol roku temu, jakies pol roku po ostatnim stosunku. Nie myslalam jednak, ze to objaw jakiejs choroby. Od tej pory mialam jeszcze dwoch partnerow seksualnych, a brodawek przybylo. Myslalam, ze to moze opryszczka, ale nic mnie nie bolalo ani nie pieklo. Tzn przypominam sobie kilkakrotne lekkie swedzenie utrzymujace sie przez pare dni.
Boze, czy to latwo wyleczyc?? Wiecie moze jakie sa metody leczenia? czy to trzeba jakos usuwac, czy znikna po masciach? Jestem przerazona, pisze ten post troche w panice. Pobieglabym zaraz do lekarza ale jestem za granica i musialabym tutaj pewnie duzo zaplacic. Co mam robic? Poczekac te dwa miesiace, az wroce do Polski? Czy ta choroba moze sie rozwijac i prowadzic do czegos powaznego? pewnie tak, rany ale sie boje. Bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi, pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
amator
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 10:31 pm Temat postu: |
|
|
radze je polizać. lizanie zawsze przynosi ulge |