Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paja2506
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 10:58 am Temat postu: Brzuch po porodzie |
|
|
Witam, jestem 8 miesiecy po porodzie i praktycznie wrocilam do swojej poprzedniej wagi ale moj brzuch dalej wyglada nie ciekawie :/ jest wypukly (wczesniej mialam plaski) a w okolicy pepka zrobil sie dolek . Macie jakies pomysly lub sprawdzone sposoby zeby przywrocic rzezbe brzuszka?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 2:27 pm Temat postu: |
|
|
Ćwiczyć...Do tego kremy ujędrniające Innej rady nie ma. Tylko musisz się najpierw skonsultować z lekarzem, czy już jesteś zdolna do wysiłku. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 2:30 pm Temat postu: |
|
|
No cóż...ja takiego problemu nie miałam więc nawet nie wiem jak Ci pomóc. Może faktycznie jakieś ćwiczenia na brzuszek pomogą _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
paja2506
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 7:45 am Temat postu: |
|
|
dzieki po ciazy troche sie zalamalam stanem mojego ciala (chodzi glownie o rozstepy bo z waga nie mam problemu) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 10:10 pm Temat postu: |
|
|
No na rozstępy to teraz już raczej nic nie poradzisz.
Ale jest taki balsam do ciała przeciw rozstępom i cellulitowi bielendy. podobno bardzo skuteczny. Moja kuzynka stosowała właśnie po ciazy i jest bardzo zadowolona. On jest w takiej zielonej tubce.
Nie jest drogi, a skuteczny. A próbowała już wszystkiego. I ten zachwala Lepszej reklamy nikt by nie wymyślił chyba _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 12:58 pm Temat postu: |
|
|
No na rozstępy niestety nic nie poradzisz. Środki zapobiegające trzeba byóło stosować w czasie ciązy. Teraz to tylko zabiegi albo kremy wybielajace istniejące rozstępy. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kala104
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 4:33 pm Temat postu: |
|
|
wyczytałam że pomagają majtki ściągające że brzuch powinnien troche się zmiejszyć i oprócz tego smarowac brzuch,najlepiej olifką,podobno pomaga i powoduje mniej widoczne roztępy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|