Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

był orgazm a teraz nie ma:/

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kiki

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Mar 30, 2007 10:37 pm    Temat postu: był orgazm a teraz nie ma:/ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam! jestem z chlopakiem prawie 3 lata i na poczatku jak u wiekszosci kobiet orgazmu nie bylo wcale, pozniej to bylo super, kazdy stosunek konczyl sie orgazmem...natomiast teraz znowu jakos mam problem ze szczytowaniem:( nie wiem dlaczego, kochamy sie i wogole jest super a jednak cos sie popsulo...kiedys nie mieszkalismy razem i kochalismy sie zadziej, a teraz prawie codziennie-moze to rutyna, moze powinnismy zatesknic do siebie, nie wiem co o tym myslec, prosze o jakies porady
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Mar 30, 2007 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A zmieniło się coś w sposobie w jaki to robicie?
kiki

PostWysłany: Sob Mar 31, 2007 1:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w tym problem ze nie, kochamy sie tak jak przed tem, rozne pozycje itp...nie wiem czemu tak siedzieje
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Kwi 03, 2007 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moze wlasnie to jest problemem ? pozmieniajcie cos
Powrót do góry
olcia

PostWysłany: Wto Kwi 03, 2007 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez mysle ze jakas zmiana by wcale nie zaszkodzila a tylko mogla polepszyc sprawe.no i moze dajcie sobie troche spokoju na kilka dni i potem sie zblizcie i porownajcie co i jak
Powrót do góry
Eternal

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2007 2:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nooo.. dobrze czasem zatesknic tak fizycznie Wink Bo to niekoniecznie jest tak ze musicie sie od razu nie widziec przez kilka dni. Starczy jak bedziecie obok siebie, bedziecie sie przytulac, calowac itp. ale bez seksu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1