Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
asiek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 11:12 pm Temat postu: chcę nabyć orginalny czerwony meizitanc |
|
|
Jeżeli ktoś chciałby mi sprzedać bądź dać namiary na osobę od której mogę kupić orginalny czerwony meizitanc będę wdzięczna:) kupiłam dziś 1 listek w sklepie zielarskim "spod lady" ale opakowanie było pomarańczowo - żółte. Proszę o odpowiedź smsem bądź mailem Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ona Gość
|
Wysłany: Sro Mar 01, 2006 7:40 pm Temat postu: |
|
|
Asiek to lepiej go nie bierz bo to jakas podroba!!!! I potem bedziesz miala skutki uboczne jak opisuja ludzie na innym forum! Ja wlasnie dzis dostalam meizitanc czerwony ktory stosowaly moje kumpelki i jest super! moge dac ci namiar do laski od ktorej zamiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Mar 02, 2006 3:08 pm Temat postu: |
|
|
Ja rowniez prosze namiary,gdzie moge kupic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ona Gość
|
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 10:10 am Temat postu: |
|
|
Osoba od której biore meizitanc niestety ciezko ma teraz ze sprowadzeniem go do Polski,ale wejdz na aukcje24 znalazlam tam tez meizitanc czerwony oryginalny za 120zl. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ambroza Gość
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 4:44 pm Temat postu: |
|
|
a jaka jest roznica pomiedzy tym czerwonym meizitanc a niebieskim o nazwie: Lida meizitanc?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 4:53 am Temat postu: |
|
|
slyszalam ze duza, bo niebieski zawiera jakies trucizny i pozniej ludzie sie skarza na jakies dziwne dolegliwosci |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 16, 2006 7:32 pm Temat postu: |
|
|
a ja mam pytanko - czy moge brac meizitanc czerwony i jednoczesnie jezdzic samochodem?pracuje jakos przedstawiciel handlowy ale bardzo chcialabym zaczac brac ten srodek...boje sie tylko czy nie bede miala problemow za kokliem? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izzy Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2006 8:56 am Temat postu: |
|
|
mam meizitang czerwony -120 zł +9 zł wysyłka,faktycznie cięzko go dostać i ilość jest ograniczona ,sama go brałam i działa- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 8:08 am Temat postu: |
|
|
Wszystkie kontakty zostały skasowane, kolejne próby sprzedaży pośrednictwa będą surowo karane.
Temat zamykam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|