Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anula8011
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 5:36 pm Temat postu: chirurgia rzepki kolana |
|
|
:wink: witam! Od kilku dobrych lat cierpię na nawykowe zwichnięcie rzepki. Ponieważ, zdarza mi sie to coraz częściej, postanowiłam podać sie operacji. Czy może ktoś mi polecić jakąś dobrą klinikę lub szpital we Wrocławiu gdzie wykonują takie rzeczy? Wielkie dzięki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Bra
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 5:07 pm Temat postu: |
|
|
Polecam Klinikę Ortopedii i Rehabilitacji w Zakopanem. Telefon : 182022103. Jest najlepsza!!! Umów się z dr.n.med Maja Zarzycką lub Tomasz Potaczek. Życzę zdrówka:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anula8011
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 4:43 pm Temat postu: |
|
|
wielkie dzieki. A mam jeszcze jedno pytanko, czy ta klinika jest prywatna czy robią również coś na kase? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 8:41 pm Temat postu: |
|
|
Ja mialam operacje na rzepke,ale to byl uraz...zwichnelam ja przy tancu...i powiem Ci,z enajlepiej zrobic to w prywatnym szpitalu,bo zrobia to najlepiej!!! W panstwowym dlugo sie czeka i jest zazwyczaj syf!!! Ja mialam robione w Gdyni w klinice MEdice i naprawde jestem zadowolona:) Prawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Bra
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 9:03 pm Temat postu: |
|
|
Klinika ma podpisany kontrakt:) Oto strona internetowa kliniki www.klinika.net.pl To nieprawda, że kliniki państwowe są gorsze! To tylko wymysł osoby leczącej sie prywatnie. Pozdrawiam:) Życzę zdrówka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nensi
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 10:05 pm Temat postu: rzepka |
|
|
Bra napisał: | Klinika ma podpisany kontrakt:) Oto strona internetowa kliniki To nieprawda, że kliniki państwowe są gorsze! To tylko wymysł osoby leczącej sie prywatnie. Pozdrawiam:) Życzę zdrówka | bardzo prosze o pomoc mam problemy z lewym kolanem od siedmiu lat przeskakuje mi rzepka w kolanie raz na ´miesiac lub czesciej czy wiecie moze co to moze byc?
CZY MUSZE ISC NA OPERACJE ?
----edit by emilka----
nie pisz dwóch postów pod sobą. jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" znajdujacej się w prawym górnym rogu każdego Twojego posta. łaczę.
helloween - usuwam link tutaj nie podajemy linkow komercyjnych |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 10:15 pm Temat postu: :P |
|
|
Odp dla Bra...to nie prawda,ze to wymysl osoby leczacej sie prywatnie.... w prywatnych klinikach traktuja CIe normalnie,a nie po chamsku,sama to rpzezylam,ale fakt,ze to tez duzo zalezy od szpitala i personelu,wiec Ty tez masz racje. A Nensi...moim zdaniem powinnas pojsc do ortopedy i on zdiagnozuje...moze trzeba bedzie isc na artroskopie...ale to nic strasznego;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nensi
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 8:32 pm Temat postu: rzepka |
|
|
prosze powiedzcie mi czy na zwichniecie rzepki konieczna jest operacja czy mozna to w jakis inny sposub wyleczyc ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Bra
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 9:04 pm Temat postu: |
|
|
Przy pierwszym zwichnięciu konieczne jest nastawienie, punkcja stawu z usunięciem krwiaka oraz 4 tyg. unieruchomienie w tutorze gipsowym. Zwichnięcia nawykowe wymagaja zabiegu operacyjnego. Zgłość się do lekarza ortopedy, który udzieli Ci informacji. Pozdrawiam życząc zdrowia:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|