FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
self-sufficient
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 9:48 pm Temat postu: Cholesterol i tętno |
|
|
Witam,
od zawsze byłam bardzo szczupła i niska. Lekarze dziwią się, że "zły" cholesterol przewyższa u mnie 150. Chciałabym się dowiedzieć, jakie są objawy wysokiego poziomu LDL?
Zaczęło mnie to niepokoić, bo od kilku miesięcy mam niskie ciśnienie i wysokie tętno (od 90 do 110 w spoczynku). Kilka razy w tygodniu brakuje mi powietrza i serce wtedy tak jakby szybciej biło. Ale trwa to tylko kilka sekund. Jestem też ciągle zmęczona. Myślałam nad nerwicą, bo mam stresujący tryb życia, ale ten wysoki cholesterol mnie niepokoi.
Jeżeli na pozbycie się tych objawów wystarczy tylko zmiana diety - byłabym wdzięczna za pocieszenie i porady. Pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 5:02 pm Temat postu: |
|
|
ja tez jestem osoba nie za wysoka i do tego chudą jak patyk, a cholesterol mam bardzo duzy. Tak samo mam niskie cisnienie. Nie wiem od czego to moze byc, raczej genetycznie, kto wie, moze przez moja niedoczynnosc watroby. W kazdym razie moja siostra kiedys byla gruba (prawie 100kg) i jak badala sie to miala niziutki.. moja rodzina spekuluje ze to po dziadku, ale sama nie wiem od czego tak jest, ale z checia sie dowiem _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Matek233
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 11:24 pm Temat postu: |
|
|
Witam chciałbym polecic pewien suplement...
to nie miejsce na reklamę. przeczytaj regulamin.
usunęłam.
Gosia85 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|