Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Lip 15, 2006 9:38 pm Temat postu: |
|
|
jak jest w takim wieku to mozę jacyś znajomi - albo dziewczyny :> to go powinno wyciągnać z domu
Co do tego zdrętwienia, hmm raczej coca cola nie powinna wywoływać czegoś takiego. Jeżeli to stało sie raz to być może że to zbieg w czasie. Jeżeli jednak powturzyło by sie to (obojętnie czy też po coli czy kiedy indziej) to lepiej skonsultować to z lekarzem, możę być to problem z krążeniem.
Masz racje ruch dobrze robi, nie ten ekstremalny, ćwiczenia do doskonałości, po prostu wyjść z domu, chodźby godzinę dziennie na spacer z psem.
Wiem sam po sobie, też prowadze siedzący tryb życia, staram sie dziennie godzinę wyjść na spacer. Efekt po pewnym czasie zaskakujący, nie mam problemu z wagą, czuje sie dobrze, kłopoty z kręgosłupem mineły - gdy siedziałem to czasem czułem jak by sie rozczepiał, też siedze często w "wygodnych" pozycjach czyli prawie leże).
Jest młody, pewnie szybko nawiąże kontakt z rówieśnikami trzeba go tylko troszke "podpuścić", fajna koleżanka z klasy, ulubiony sport, coś co by samo go zachęcało do wyjścia. |
|