Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chyba umieram

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
turtles

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Cze 24, 2006 6:07 am    Temat postu: chyba umieram Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze o pomoc!! , mam okropny kaszel , wydzielina ktora wyplowam wyglada jak galareta i nie moge do konca sie wykrztusic , mam ciagle zatkany nos,objawia mi sie to zazwyczaj w nocy albo z samego rana i zadne leki mi nie pomagaja , bylem u 3 lekarzy i po zazywaniu antybiotykow nie widze zadnej poprawy , probowalem 6 syropow , cholinexow nie cholinexow , mleko zmiodem , czosnek , cebule z cukrem ale nic nie pomaga, probowalem na 2 palce zwymiotowac , lecz nawet po zwymiotowaniu wydzielina ciagle jest , zazwyczaj po 4 h meczenia sie padam z meczenia i zasypiam , lecz nie moge juz tak codziennie , objawia mi sie to co roku , gdy zaczyna sie lato
prosze pomozcie , co to moze byc za choroba ???!!!!!!i dlaczego jest taka galaretkowata maź?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
loei
Gość

PostWysłany: Sob Cze 24, 2006 10:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mialem cos podobnego ale sie az tak nie meczylem wspolczuje ci
to u mnie okazało się uczuleniem teraz tez to mam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Cze 25, 2006 12:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mysle ze to jest alergia na cos. Proponuje testy i alergologa, a potem pewnie odczulanie.
Powodzenia;)
Powrót do góry
sylwia

PostWysłany: Nie Cze 25, 2006 1:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem pewna, że to alergia. Miałam podobne objowy na przelomie wiosny i lata, ale byłam u alergologa zrobiłam testy (to było około 6-7 lat temu) i w tej chwili od czasu do czasu biore jakąs tabletke lub inhalator i wszystko jest ok.
Powrót do góry
nierzeczywisty

PostWysłany: Czw Cze 29, 2006 2:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Również myślę, że powinłeś udać się do alergologa albo do laryngologa i pulmonologa. Szybkiego powrotu do zdrowia Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1