Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kanasta
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 4:29 pm Temat postu: Chyba wysokie ciśnienie :/ |
|
|
Chcialbym zapoznac sie z opinią kogoś kto sie moze znac. Mam Takie objawy jak pieczenie i kłucie serca, duszności, zwęża mi sie gardło w okolicach krtani, ugniata mnie i boli glowa po mojej prawej stronie, czuje jak mi wszystko pulsuje w głowie, klatce piersiowej( co powoduje zaduch). zaburzenia koncentracji i pamieci oraz zaburzenia równowagi, osłabienie i ospałość. Jestem totalnie sfrustrowany i chcialbym wiedziec co to moze byc dokladniej zanim pojde do lekarza. pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
|
behemoth
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 5:43 pm Temat postu: |
|
|
Ciężko powiedzieć... O.o Lepiej od razu idź do lekarza... Od kiedy to masz? Czy utrzymuje się to od dłuższego czasu, czy od niedawna? Bo to też istotne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kanasta
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 10:38 pm Temat postu: |
|
|
od około poł roku. praktycznie bez przerwy :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
behemoth
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 12:19 pm Temat postu: |
|
|
...
I jeszcze nie poszedłeś z tym do lekarza?
Z tego co opisujesz wnioskuję, że te objawy nie tylko są niebezpieczne dla zdrowia, ale i skutecznie uniemożliwiają normalne funkcjonowanie, więc nie rozumiem, na co czekasz? Idź do swojego lekarza pierwszego kontaktu i opowiedz mu wszystko dokładnie ze szczegółami, on Cię powinien skierować tam gdzie trzeba. I to jak najszybciej! O.o |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Doktor Gość
|
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 10:12 pm Temat postu: To raczej nie cisnienie |
|
|
To sa objawy nadczynnosci tarczycy. Warto zrobic hormonuy tarczycy. Warto byloby rowniez wykonac pomairy cisnienia w domu, jesli masz mozliwosc. Pomiary wykonane w warunkach domowych sa najbardziej miarodajne. Zdrowia zycze
---- edit by Paweł:
Jeżeli jest pan naprawdę lekarzem to prosze przesłać na adres redakcja[at]biomedical.pl kopie dokumętów mogących potwierdzić to, w innym wypadku prosze nie używać takiego nick'u oraz pisać jako osoba prywatna, nie chcemy tutaj pseudo lekarzy. Chętnie podejmiemy współprace z kimś kto naprawde jest lekarzem, ale to musi być sformalizowane. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|