FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
J.Monte
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 9:16 am Temat postu: ciasny napletek |
|
|
Witam, jakie sa przyczyny tego że u zdrowego mężczyzny, żonatego aktywnego seksualnie, nagle dzieje sie coś takiego że napletek (co wcześniej tyle lat sie nie zdarzało) po "zjechaniu" z żołędzia staje się jakby za ciasny. Im mocniejszy wzwód tym dolegliwość bardziej uciążliwa, bowiem napletek coraz bardziej zaciska się na fallusie. Zjawisko dla nieobeznanego może kojarzyć się z załupkiem, ale można samodzielnie naciągnąć napletek na żołędzi.
Czy w związku z tym że takie coś zdarza sie mi od 1,5 miesiąca, konieczne będzie leczenie chirurgiczne, dodam że wiele lat temu miałem operacje stulejki .
POZDRAWIAM PAŃSTWA, czekam na odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 4:19 pm Temat postu: |
|
|
J.Monte
Opisany objaw nie jest załupkiem lecz wskazuje na niepełną stulejkę(nabytą),która może więc pojawić z różnych przyczyn,tym bardziej że jak piszesz miałeś już kiedyś wykonaną plastykę napletka.Jaki jest stan trudno mi ocenić bez badania.Dlatego proszę się udać do urologa,który oceni stan.Nic nie piszesz o innych objawach(stan zapalny,uraz,które mogą doprowadzić do takiego stanu) _________________ Nie udzielam już porad na tym forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|