FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MISIa05
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 3:52 pm Temat postu: |
|
|
kurde minął rok od napisania postu a u nas jak nic tak nic
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 5:28 pm Temat postu: |
|
|
MISIa, najważniejsze, że już wiesz, że MOŻESZ zajść w ciążę! Inne dziewczyny próbują bezskutecznie i nawet nie wiedzą, czy są zdolne do zajścia, czy nie, a u Ciebie przynajmniej jeden problem do wykluczenia.
Jeśli czas nadal będzie mijał i Fasolki nie będzie, to możesz spytać swojego ginekologa o badanie drożności jajowodu hsg.
Ja też mam za sobą ciążę pozamaciczną. Zastanawia mnie, dlaczego u Ciebie musiało to skończyć się usunięciem jajowodu?.. Mi zrobiono laparoskopię, tylko troszkę nacięto jajowód, lekarze wyciągnęli źle zagnieżdżony zarodeczek i ... było po wszystkim. Rany się zagoiły, nadal mam wszystkie moje kobiece narządy rozrodcze na swoim miejscu. Wyjaśniono Ci, dlaczego Ci wycięli jajowód i jajnik?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
MISIa05
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 6:09 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za wsparcie. Jajowód wycięli dlatego, że było już za późno jak wykryli ciążę w jajowodzie. Gdy lekarz mnie rozciął, to jajowód pękł, w ostatnim momencie zdążyli, tak tłumaczył lekarz. A szkoda gadać w ogóle, bo tylu lekarzy mnie badało i żaden nie widział ciąży, chcieli mnie wypisać ze szpitala, ale w ten sam dzień po badaniach miałam bóle podbrzusza i wzięli mnie jeszcze raz na badania i wtedy dopiero wykryli tę ciążę. Więc trochę czasu upłynęło... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 8:03 am Temat postu: |
|
|
Misiu, wstąp tymczasem kilka tematów wyżej do wątku "chcę być mamą-fasolkowe trudności" - jak się kobieta innej kobiecie wygada, to zawsze łatwiej z nadzieją patrzeć w przyszłość!
no chyba że nie chcesz to nie namawiam! :* _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|