Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 5:41 pm Temat postu:
witam .. mam problem mianowicie drugi miesiac nie mam miesiaczki w lutym pojawiło się chlupnięcie brunatnej wydzieliny przy oddawaniu moczu ... zrobilam test ciązowy wyszedl negatywny ... umówilam się na wizytę do ginekologa zrobiono mi usg nie wykazalo ciazy.. dodam ze przez 4 miesiace bralam tabletki antykoncepcyjne Yasminelle .. brzuch mi puchnie w oczach i podbrzusze pobolewa a miesiaczki nie ma co robić ?? czy to może byc ciaza pozamaciczna duzo sie o tym naczytalam i jestem wystraszona Ratunku prosze o szybką odpowiedź
Powrót do góry
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 11:18 pm Temat postu:
moze to wynik odstawienia tabletek? bo rozumiem ze juz ich nie bierzesz tak?? _________________
Powrót do góry
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 11:51 pm Temat postu:
nie sądze zeby to byla ciąza. Ciaza pozamaciczna daje rowniez pozytywny test ciązowy bo rowniez wydziela sie ciązowy hormon. Lekarz robiąc usg obejrzal na pewno jajniki jajowody itp jesli nic nie wykryl to ciązy nie ma.po 2 miesiącach to byloby juz z Tobą b.kiepsko. _________________ Jestem mamą ))
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Ciąża i poród
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3