Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 7:59 pm Temat postu: Ciąża w czasach kryzysu.
Witam.
Chciałbym poznac wasze zdanie co do zajścia w ciąże i posiadanie bobasa w tym trudnym czasie mianowicie mam na myśli o kryzysie ktory dotchął nasz kraj i z tego co widac dotyka każdego obywatela po kolei.
Chciałbym miec potomstwo,lecz nie wiem czy z tym nie zaczekac. Troche ta sytuacja która przedstawiaja w wiadomościach mnie przeraża. Chciałbym żeby dziecku niczego nie brakowało ale ceny rosna,wokół zwolnienia i problemy. Chciałbym poznac wasze zdanie. Jak sobie radzicie z bobasami w tym czasie i jakie wogóle wobec tego macie podejście i nastawienie.
Pozdrawiam
Powrót do góry
ewelina17i
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 10:48 am Temat postu:
kochana na bobasa jest zawsze czas ja mam 13-miesięczne dziecko i dobrze ją wychowałam i teraz się bez zastanowienia zdecydowaliśmy na drugiego malca i jestem w 4 miesiącu ciąży i wcale nie żałuje jestem szczęśliwa i mój mąż też a on to mój największy skarb. Potem może być na nie za późno szczerze mówię... pozdrawiam i nie martw się kochana:)
Powrót do góry
sylwunia1986
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 12:30 pm Temat postu:
hmm..ja jestem w polowie 7 miesiaca i tez sie nie martwie co bedzie,najwazniejsze dla mnie to urodzic a po porodzie na pewno sie wszystko samo pouklada:)
pozdrawiam cieplutko
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Ciąża i poród
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1