FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marek1992n
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 16, 2013 12:40 pm Temat postu: Ciąża? wpadka? |
|
|
Dzień dobry,
Podczas uprawiania seksu bez prezerwatywy, mieliśmy sytuację mianowicie: byliśmy bardzo podnieceni, żeby nie doszło do wytrysku to robiłem przerwy po ok. 30 sekund(członek był w pochwie) żeby libido zmalało. Podczas kolejnej przerwy poczułem jakby substancja płynna wylewa się z członka, droga do wytrysku była w połowie, wyjąłem członka. Partnerce z pochwy wylewało się białe nasienie (nie była to sperma ponieważ brakowało śluzu), zaś u mnie po kilku ruchach posuwisto-zwrotnych wydostawała się przezroczysta substancja(tak jakby śluz)Partnerka umyła miejsca intymne. Czy partnerka zaszła w ciążę? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pią Sie 16, 2013 7:32 pm Temat postu: |
|
|
marek1992n, to zależy czy miała dni płodne czy nie - od tego to zależy.
substancja, która wydobywała się z członka to najprawdopodobniej był preejakulat - znajdują się w nim plemniki zdolne do zapłodnienia, ale tylko i wyłącznie na krótko przed wytryskiem, w przeciwnym razie plemniki znajdujące się w tym płynie są upośledzone i nie będą przyczyną ciąży.
to, że partnerka umyła miejsca intymne to nie znaczy, że coś się nie dostało do środka.
czyli mam rozumieć, że wytrysku w ogóle nie było ? _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|