Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Mar 23, 2006 10:46 pm Temat postu: Ciekawostka |
|
|
Aromaterapia -metoda polegająca na zastosowaniu olejków eterycznych uzyskanych z roślin aromatycznych.Celem terapi jest uzyskanie uczucia odprężenia oraz zmniejszenia dolegliwości. Leczenie sztuką-jest to terapia wizualna polegająca na tworzeniu własnych rysunków,obrazów,rzeźb czy zdjęcz fotograficznych.Pacjęt dzięki sztuce dostarcza terapeucie informacji na temat tłumionych przez siebie uczuć oraz głęgoko ukrytych wspomnień. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 12:59 pm Temat postu: Re: Ciekawostka |
|
|
rudziutka napisał: | Leczenie sztuką-jest to terapia wizualna polegająca na tworzeniu własnych rysunków,obrazów,rzeźb czy zdjęcz fotograficznych.Pacjęt dzięki sztuce dostarcza terapeucie informacji na temat tłumionych przez siebie uczuć oraz głęgoko ukrytych wspomnień. |
Niestety nie zawsze pacjent potrafi się na tyle skupić aby terapia przyniosła oczekiwany skutek |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mojra3
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 8:09 pm Temat postu: |
|
|
Znalazałm zapomniany temat, który od zawsze mnie fascynował, dlatego podbijam, może po tych kilku latach, ktoś także interesuje się tym tematem. Może poleci mi jakąś publikację? Niestety mało tego jest w naszym kraju, a myślę, że to ciekawa dziedzina Zapachy to coś cudownego! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|