Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Cieżki wybór

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
RHIN

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 16, 2007 3:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JA swoją dziewczynę kocham i wiem to.Bywało różnie w naszym zwiazku.Ale wiem,ze moge jej ufać.Nigdy mnie nie okłamała... Ale ta sprawa sexu jest uciażliwa.Bo ja sie boje prezerwatyw,a ona tych tabletek(które bierze juz prawie rok) Musimy oboje znaleść konsensus.TO ona postanowiła je odstawić ,wiec jakieś powody musza być.Domyślam sie,ze naczytała sie na temat libido i kutkow ubocznych brania tabletek ,nasłuchała sie siostry(bardzo mądrej :/ ) i teraz sobei coś wkreciłą do tej ślicznej główki.Moze sprubuje z nią porozmawiać,ale nie wiem,cz ysie uda na spokojnie....

---- edit by Pituszka
Proszę nie pisać wyrazów takim sposobem "zwiazQ" tylko stosować polskie litery. Post został zmieniony.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Sty 16, 2007 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agusia39 napisał:
wielu z nich tylko udaje uczucie więc nie wmkawiaj innym ze większość myśli o kobiecie a nie swojej przyjemności.

ilość spraw rozwodowych i ich przyczyn oraz innych problemów w związkach same mówią o sobie - dziwne ze jeszcze o tym nie wiesz...

Skoro checsz wierzyć w to że płeć męska jest winna, wporządku, masz prawo myśleć co chcesz.

Ja jednak żarty o blądynkach taktuje jako żarty, a ludzi oceniam po ich osobistym zachowaniu a nie stereotypach.

@RHIN:
tak, rozmowa to dobre rozwiązanie, pozwala zmiejszyć stres, wyrzucić z siebie obawy, ale także dojść do porozumienia Wink
Życze powodzenia Smile
(jak byś mógł puźniej to podziel sie wynikami waszych rozmów).

Pozdrawiam.
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Sty 16, 2007 7:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widze ze niezbyt trafia to co jest napisane - może pokażesz mi tekst gdzie napisałam ze mężczyźni są tylko winni ??

nie rozpatruje tu winny nie winny i w jakim stopniu a mówie na temat tej grupy która tak sie zachowuje

koniec tematu z mojej strony bo dyskusja nie ma sensu.
Powrót do góry
RHIN

PostWysłany: Wto Sty 16, 2007 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rozmawiałem z Dziewczyną.Niestety nie obyło sie bez "emocji".Wyszło,ze przestaje brać tabletki i bedzie obserwowała.Jeśli jej sie poprawi samopoczucie i libido ,to zostanie przy "niebraniu" tabletek. Nawet juz wyszukała w internecie jakieś tam krople i tabletki homeopatyczne zapobiegające,czy tam łagodzące sQtki odstawienia tabletek antykoncepcyjnych.Czyli jestem skazany na prezerwatywy,bo plastrów ona tez nie chce ,bo podobne sQtki uboczne ,jak przy tabletkach,plus duża cena.Wiec jestem w kropce. Motyla noga no.Trudno,najwyżej bede używał ich,a jak bede dochodizł,to bede wyjmował i finał.Bo ja ryzykowac nie bede.Jestem juz za stary na smarkate decyzje i zachowania.Sex to nie jazda rowerem.Ze jak sie wywróce ,to wstane i sie otrzepie.Tu konsekwencje są stokroć wieksze...

----edited by Yalissea
Proszę nie używać tego typu słów: "sQtki". Proszę o posługiwanie się polską pisownią.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 23, 2007 8:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to kup DureXy,wydasz wiEcej a strachu bedzie mniej...nie wiem czego obawiasz sie..ze sie zsunie?przeciez mozna kontrolowac "cala akcje" prawda? Laughing Nic ci sie nie stanie jak zalozysz gumke,a jesli dziewczyna nie chce brac tabletek to musisz sie pogodzic z tym=]

Powrót do góry
comet

PostWysłany: Czw Sty 25, 2007 5:46 pm    Temat postu: ciężki wybór - chyba dla ciebie? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz RHin, ta twoja dziewczyna jest mądrzejsza od ciebie.
Bez urazy, ale chyba ona lepiej wie co jej szkodzi?
Po zażyciu tabletki zmienia się nawet zapach "ten" kobiety.
Z gumkami poradzisz sobie, jakiś kalendarzyk. Trochę więcej zachodu i odpowiedzialności zarazem, bo jak wpadniesz, to będziesz miał zdrowe dziecko.
No i ona się nie roztyje.
A, tak poważnie to myślałeś o małżeństwie, jakby co?
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Sty 25, 2007 9:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hormony to nie zabawa zwlaszcza w wieku ponizej 21lat iedy nie sa ustabilizowane..

Wtedy mozna bardzo namieszac..

Depresje iw iele inncy h.. CHcecie mieszjacie sobie..

Nawet jesli teraz jest ok prawdziwe dzialanie ujawni sie po skonczeniu brania tabletek..
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 1:02 am    Temat postu: Re: ciężki wybór - chyba dla ciebie? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

comet napisał:

No i ona się nie roztyje.

No niekoniecznie musi przytyć. Niekażda kobietka tyje przy zażywaniu tabletek.
Powrót do góry
emi

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 11:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja brałam tabletki anty i co? teraz mam problemy ze zdrowiem noi nie moge zajsc w ciaze. moze jakies globulki dopochwowe byscie zastosowali?
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Sty 27, 2007 11:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie koniecznie musi sie roztyc kazdy organizm reaguje inaczej jeden sie roztyje inny wpadnie w depresje na pewno nie pozostanie to obojetne orgaanizmowi
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3