Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

ciut odchudzona

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Olka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 01, 2006 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem tu w konkretnym celu ... podzielic się swoimi doświadczeniami i byc może uzyskać poradę innych, jako 36-latka nie szukam flirtów

pozdrawiam i gratuluję 'wyśmienitego' poczucia humoru
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Mar 01, 2006 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Też go nie szukam jakośś szczególnie zwłaszcza sieci Wink Chodz uważam że troche rozluźnienia przydało by sie na forum, w końcu życie nie jest tak strasznie smutne - jak by można wywnioskować czytając to wszystko Wink
Powrót do góry
emila20

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 11:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tu sie widze zrobilo prywatne kolko zwierzen: Very Happy hehe i flirty jejku ale to forum nabralo luzu Razz
Powrót do góry
Freya

PostWysłany: Nie Mar 12, 2006 12:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Paweł: "Umiejętność posługiwania sie wulgarnością, zwłaszcza w zachowaniu uważam za sztuke, jest ogromna roznica między chamstwem a wulgarnością"

Jeżeli chodzi o mnie to ja nie lubie gdy ktoś jest wulgarny w rozmowie..
Wtedy zazwyczaj ignoruje daną osobę i milcze..
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Mar 12, 2006 1:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm moglem obserwować coś innego niż milczenie. No ale to była wydaje mi sie wyjątkowa sytacja z obu stron Wink

Dlamnie nie, nie jestem święty a klnąć potrafie bardzo dobrze, i wydaje mi sie że wiem kiedy moge a kiedy nie użyć wulgaryzmów.

Nie chodzi też o same słownictwo, zachowanie wulgarne jest o wiele bardziej wymowne niż słowa.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2