Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sucharek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2015 3:31 pm Temat postu: |
|
|
U mnie owoce morza nie pomogły, to stres i przemęczenie, odpocznij, walnij sobie kielonka, może jakies suple, a ukrwienie się wzmocni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wQQ
|
Wysłany: Sob Paź 10, 2015 10:07 pm Temat postu: |
|
|
Potencję można zwiększyć biorąc leki. Nie wiem czy jest jakaś inna możliwość. Specyfików na rynku jest sporo jedne bardziej drugie mniej skuteczne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
azizami
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2015 12:23 pm Temat postu: |
|
|
Ja się faszeruję magnezem i biorę tabletki [zakaz umieszczania linków] . Działają i to bardzo. Moja partnerka jest zadowolona a ja zachywcony tym jego działaniem. Myślę, też nad spróbowaniem żelu aby wzniecić doznania. Świetna sprawa.
Pozdrawiam, zadowolony ogier |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Darek01
|
Wysłany: Pon Sie 12, 2019 7:32 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Wam!
Ze względu na fakt, iż problemy (zaburzenia) dosięgnęły także moją osobę, chciałem zapytać – czy faktycznie istnieją „produkty”, które mogą poprawić sprawność seksualną? Nie chodzi mi o suplementy diety i inne tego typu preparaty. Mam raczej na myśli typową dietę na potencję.
Słyszałem sporo o różnych produktach, ale czy one działają afrodyzjakalnie czy realnie potrafią wyeliminować „defekty” fizyczne? Jak długo trzeba być na takiej diecie by zauważyć różnicę, a może i wyeliminować problem?
Nie chciałbym wyjść na jakiegoś spamera, także ostrożnie wkleję tu link, który... jest dla mnie inspiracją do tego zapytania. Otóż przeczytałem tutaj: http://meskaenergia.pl/co-na-potencje-domowe-sposoby-naturalne/, o „naturalnych metodach”. Czy można ufać tego typu treściom? Czy raczej mam je odbierać jako reklamę produktów/rozwiązań?
Będę wdzięczny za pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|