Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
asiulabe
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 1:48 pm Temat postu: co jest przyczyną wzdętego brzucha |
|
|
co jest przyczyną wzdętego brzucha mam reguralne miesiączki a brzuch mi urósł od jakiegoś czasu mam wzdęty większy dziś ide po skierowanie na tarczyce bo waga wskazuje 2 kilo mniej a brzuch jakby wzdęty taki wielki dodam że nie współzyje tylko przytulanie w ubraniach i zawsze przed okresem tak jak dziś mam dwa razy większy zastanawiam się co też może być tego przyczyną czy np sprawy jelitowe czy jakieś inne problemy zawsze był mniejszy
---A co to ma do "objawów ciazy"?? Precyzuj konkretnie pytanie i umieszczaj je w odpowiednim dziale i temacie. ---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 3:07 pm Temat postu: |
|
|
co ma wzdety brzuch do tarczycy?
dziewczyno widac gołym okiem ze Ty wszedzie piszesz posty w stylu "czy jestem w ciazy".
skoro sie tylko przytulacie to Twoj brzuch nie urosł od tego!
wez sie opanuj bo zostało Ci jeszcze 1 ostrzezenie po czym nastepuje ban IP. zastanow sie czy warto. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
jpszczelarz
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 9:54 pm Temat postu: Re: co jest przyczyną wzdętego brzucha |
|
|
asiulabe napisał: | co jest przyczyną wzdętego brzucha mam reguralne miesiączki a brzuch mi urósł od jakiegoś czasu mam wzdęty większy dziś ide po skierowanie na tarczyce bo waga wskazuje 2 kilo mniej a brzuch jakby wzdęty taki wielki dodam że nie współzyje tylko przytulanie w ubraniach i zawsze przed okresem tak jak dziś mam dwa razy większy zastanawiam się co też może być tego przyczyną czy np sprawy jelitowe czy jakieś inne problemy zawsze był mniejszy
---A co to ma do "objawów ciazy"?? Precyzuj konkretnie pytanie i u
mieszczaj je w odpowiednim dziale i temacie. ---tosia81 |
Tu nie sprawna jest węntylacja,potrzebny jest kominiarz :lol: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sasanka26
|
Wysłany: Pią Wrz 30, 2011 8:53 am Temat postu: |
|
|
moze pijesz gazowane napoje, jesz warzywa wzdymajace (kapusta, groch, ogorek itp), ciezko strawne dania... to wszystko powoduje wzdęcia, a dodatkowo malo ruchu sprzyja takiemu gromadzeniu sie gazow;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|