Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

co jest przyczyną wzdętego brzucha

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
asiulabe

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 1:48 pm    Temat postu: co jest przyczyną wzdętego brzucha Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co jest przyczyną wzdętego brzucha mam reguralne miesiączki a brzuch mi urósł od jakiegoś czasu mam wzdęty większy dziś ide po skierowanie na tarczyce bo waga wskazuje 2 kilo mniej a brzuch jakby wzdęty taki wielki dodam że nie współzyje tylko przytulanie w ubraniach i zawsze przed okresem tak jak dziś mam dwa razy większy zastanawiam się co też może być tego przyczyną czy np sprawy jelitowe czy jakieś inne problemy zawsze był mniejszy

---A co to ma do "objawów ciazy"?? Precyzuj konkretnie pytanie i umieszczaj je w odpowiednim dziale i temacie. ---tosia81
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co ma wzdety brzuch do tarczycy?
dziewczyno widac gołym okiem ze Ty wszedzie piszesz posty w stylu "czy jestem w ciazy".
skoro sie tylko przytulacie to Twoj brzuch nie urosł od tego!
wez sie opanuj bo zostało Ci jeszcze 1 ostrzezenie po czym nastepuje ban IP. zastanow sie czy warto.

Powrót do góry
jpszczelarz

PostWysłany: Pią Kwi 15, 2011 9:54 pm    Temat postu: Re: co jest przyczyną wzdętego brzucha Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

asiulabe napisał:
co jest przyczyną wzdętego brzucha mam reguralne miesiączki a brzuch mi urósł od jakiegoś czasu mam wzdęty większy dziś ide po skierowanie na tarczyce bo waga wskazuje 2 kilo mniej a brzuch jakby wzdęty taki wielki dodam że nie współzyje tylko przytulanie w ubraniach i zawsze przed okresem tak jak dziś mam dwa razy większy zastanawiam się co też może być tego przyczyną czy np sprawy jelitowe czy jakieś inne problemy zawsze był mniejszy

---A co to ma do "objawów ciazy"?? Precyzuj konkretnie pytanie i u
mieszczaj je w odpowiednim dziale i temacie. ---tosia81

Tu nie sprawna jest węntylacja,potrzebny jest kominiarz :lol:
Powrót do góry
Sasanka26

PostWysłany: Pią Wrz 30, 2011 8:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze pijesz gazowane napoje, jesz warzywa wzdymajace (kapusta, groch, ogorek itp), ciezko strawne dania... to wszystko powoduje wzdęcia, a dodatkowo malo ruchu sprzyja takiemu gromadzeniu sie gazow;/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1