Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nsr
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 8:02 pm Temat postu: co lubią dziewczyny najbardziej ?? |
|
|
Hey.. mam takie pytanko do wszystkich dziewczyn Co lubicie najbardziej podczas peetingu ?? co wam dostarcza najwiekszą przyjemność ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Powerade
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 10:49 pm Temat postu: |
|
|
dołanczam się do tego pytania |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 3:46 am Temat postu: |
|
|
hmm... no nie wiem czy mozna tak na forum o tym gadac hmm... moze odpowiem tak .. na pewno wiele dziewczyn lubi jak sie zajmujesz nia cala a nie tylko tym jednym miejscem " na dole" a jezeli chodzi o krok dalej to pewnie wiekszosc uwielbia sex oralny musisz byc czuly, delikatny, piescic ja wszedzie tam gdzie lubie bo wiele dziewczyn ma rozne ulubione miejsca , mojego jednego jeszcze nikt nie odkryl hehe i najwazniejsza rzecz okazuj jej uczucie caly czas anwet jak sie nie piescicie oakzywanie uczuc wzmaga pozadanie pozdrowki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 8:41 am Temat postu: |
|
|
dział jest poświęcony temu co jest w sypialni, nie tylko fizycznego ale też psychicznego - to w skrócie opis tego działu
"czy jestem w ciąży?" być może będzie mniej takich pytań, jeśli ktoś zobaczy jak czerpać pełną przyjemność z uniesień (od chwili zalążka pomysłu w głowie, po wspomnienia), a nie tylko chwile aktu
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|