Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
qwerty87
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 11:26 am Temat postu: Co obniża skuteczność tabletek ? |
|
|
Mam pytanie czy tabl. takie jak Gripex lub saszetki Frevex obnizaja skutecznosc tabl. ?
Prosze o odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolina86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 09, 2006 1:22 pm Temat postu: |
|
|
Nie, tego rodzaju leki nie obniżają skuteczności tabletek. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
qwerty87
|
Wysłany: Sob Wrz 09, 2006 2:38 pm Temat postu: |
|
|
Karolina86 napisał: | Nie, tego rodzaju leki nie obniżają skuteczności tabletek. |
dzieki za odp.
musze sie jakos ratowac bo mnie grypa dopada
dziurawiec wiem ze obniza skutecznosc i antybiotyki i leki przeciwdepresyjne...
---------------------------------------
P.S szkoda ze Cie zablokowali na forum.antykoncepcja |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolina86
|
Wysłany: Nie Wrz 10, 2006 6:14 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma problemu
Dokładnie tak jest, jak piszesz z tym dziurawcem etc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
katja Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 6:33 pm Temat postu: |
|
|
a czy tygodniowe picie dziurawca moze bardzo mocno obnizyc skutecznisc tabsow?
Kochalam sie dzien po przestaniu picia, a dzien po stosunku zaczelam odczuwac bole jajnika jak podczas owulacji.. Czyli wszystko mniej wiecej w tym samych czasie i dniach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 6:36 pm Temat postu: |
|
|
Owszem. Picie dziurawca moze nawet sprawic ze tabletki wogole nie dzialaja. Oczywiscie nie mowie o jednorazowym wypiciu tylko o piciu regularnym w sporych ilosciach. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
katja Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 6:42 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie to nie byl jeden kubeczek, ale codziennie pilam sobie przez caly dzien troche.. no i tak przez jakis tydzien, po czym od razu kochalam sie. Troche mnie niecierpliwia te jajniki..
Sama nie wiem co robic, bo chcialam odstawic teraz tabletki i przedyskutowac z narzeczonym kwestie dziecka, wiec mysle ze gdybym byla w ciazy to nic by sie nie stalo, ale mimo wszystko jakos sie denerwuje.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 8:13 pm Temat postu: |
|
|
czy ketoprofen (w postaci kapsulek ketonalu badz żelu febrofen) może obnizac skutecznosc? niestety nie mam sie teraz jak skontaktowac z lekarzem a musze brac te leki i zastanawiam sie czy moga obnizac skutecznosc... wydaje mi sie ze nie aczkolwiek prosze o odpowiedz kogos kto sie bardziej na tym zna;) bardziej w sumie obawiam sie stosowania leku nasennego stilnox (zawiera winian zolpidemu) bo z ulotki zrozumialam ze dziala to jak benzodiazepiny??(klania sie umiejetnosc czytania ze zrozumieniem;]) prosze bardzo kogos o odpowiedz:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
barbra
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 10:46 pm Temat postu: :( |
|
|
witam.. cilest biore juz okolo miesiaca (koncze pierwsze opakowanie).. ostatnio mialam urodziny i chcialam wypic drinka ze znajomymi (jednego malego) niestety cilest bralam o godzinie 18:30 wiec przenioslam
sobie wziecie tabletki o jakies 2-2,5h ALE WZIEŁAM..nie chcialam aby tabletka weszla w jakas reakcje z alkoholem..nie wiem natomiast czy to nie byla zbyt mała przerwa miedzy wypiciem alkoholu a wzieciem tabletki.. ostatnio tez kochalam sie bez dodatkowego zabezpieczenia (jakies 6dni po tym zdarzeniu).. proszę o pomoc... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agatii84
|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 11:53 am Temat postu: |
|
|
Czesc Ja mam takie pytanie ponad dwa tygodnie temu zaczełam drugie opakowanie diane 35 i po pierwszym opakowaniu w 7 dniowej przerwie dostałam krawawienie i osmego dnia zaczełam drugie opakowanie a wiec to oznacza ze tego pierwszego dnia jak zaczełam drugie opakowanie po 7 dniwoej przeriwe to jestem juz zabezpieczona???i czy krem clotrimazolum obniza skutecznosc tabletek anty/Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|