Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 2:33 pm Temat postu: co sądzicie oNIVEA BODYkremie modelującym sylwetkę Q10 plus? |
|
|
witam wszystkich!!
na wstępie: jestem osobą szczupłą (przy wzroście 177cm ważę 60 kg), od ponad roku cwiczę.. bardziej systematycznie zaczęłam na początku '07r
mam problem z cellulitem na pośladkach <tuż nad udami> (chyba każda kobieta go ma).. nie jest tak strasznie widoczny, żeby isc do lekarza dlatego chcę poradzic się Was, drogie forumowiczki, bo może wiecie coś o kremie NIVEA BODY, albo go stosowałyście.. czy on coś pomoże? czy jest dobry?
proszę o szczere opinie:)
dziekuję
nu
hmmm
nikt nic?:>
nu
---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 11, 2007 2:52 pm Temat postu: |
|
|
Czesc.Powiem Ci tak,mialam ten krem i uwazam ze nie jest ani zly ani rewelacyjny..Prawde mowiac nie jestem jego wielka fanka.Moge Ci natomiast polecic inny,sprawdzony i naprawde dajacy rewelacyjne rezultaty To EVELINE LABOLATORIES SERUM ZWALCZAJACE CELLULIT I ROZSTEPY.Naprawde REWELACJA!!!Nie dosc ze Cellulit zniknal to w dodatku nie wraca Ten krem nie dosc ze jest ekstra to jeszcze jest dosc tani jak na kosmetyki antycellulitowe bo kosztuje ok.15-16zl. Serdecznie polecam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 2:26 pm Temat postu: |
|
|
ooo tak Eveline tez polecam!Sa jeszcze na poprawe biustu, likwidowania rozstepow,do kształtowania brzucha i posladkow.
Wogole to Pituszka mi go poleciła i tak sie zaczeło nie mam zadnych zastrzezen do niego! cena niska-tak jak kolezanka napisała i efekty widoczne..a jaka skora miekka mmm...polceam.pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 5:26 pm Temat postu: |
|
|