Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

co to może być?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Biff

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Kwi 17, 2006 10:52 pm    Temat postu: co to może być? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, z góry sorry jesli pisze nie w tym dziale co trzeba, ale nie znalazłem tu nic innego...

mam kolezanke w szpitalu, własnie jest po serii badan tzn przeswietleniu głowy, punkcji, pobraniu płynu mózgowego z rdzenia kregowego - same nieciekawe rzeczy z nazwy Confused nie chce sie wypytywac, wiec moze ktos sie orientuje i moze mniej wiecej powiedziec co to moze byc? w kierunku wykrycia czego robi sie takie badania? z góry dzieki, pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Kwi 18, 2006 12:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mozliwe ze badania sa wykonywane w kierunku zapalenia opon mozgowych, krwawien podpajeczynowkowych, guzow mozgu, stwardniuenia rozsianego i boleriozy.

Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 18, 2006 1:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli cokolwiek by to nie było to nie jest dobrze? Confused
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Kwi 18, 2006 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepszy z wariantow to zapalenie opon mozgowych, ale wzystkie choroby to powazny problem...

Powrót do góry
ola1990
Gość

PostWysłany: Nie Kwi 30, 2006 8:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miałam robione te wszystkie badania i okazalo sie ze to rak mózgu...Neutral mam nadzieje ze w przypadku tej osoby to nie jest nowotwor...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1