Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Nie Lip 30, 2006 8:10 am Temat postu: co to moze byc wedlug was i czy reagowac a jesli to jak?
Mam pytanie tydzien temu moje pracie sie troszke podraznilo, (myslalem ze to moze od tego upalu sie cos przegrzalo zapocilo i obtarlo).
Jednak po dniu lub dwoch oprocz lekkiego zarozowienia skory pod zoledzia z tylu zoledzi po lewej stronie pojawily sie malutkie czerwone plamki i przez kilka dni pojawily sie na reszcie zoledzi ale co dziwne sa tylko tam gdzie zakrywa je napletek
Byc moze oprocz tego zoladz jest minimalnie ale to minimalnie bardziej czuly poza tym po tygodniu wydaje mi sie za tez tylu po lewej stronie zaczynaja znikac powoli.
Mam tez pytanie czy moze na to miec wplyw zla higiena? Myje moje oprzyrzadowanie 2 razy dziennie w tym raz z mydlem(byc moze jakos wyjalowilem naturalna flore i faune i to jest jakos z tym zwizane?)
Mam 20 lat i dziewczyne i jestesmy sobie wierni i to jest moja pierwsza dziewczyna tak jak ja jestem jej pierwszym chlopakiem.
Powrót do góry
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 3:51 pm Temat postu:
higiena może mieć spory wpływ na to. Może spróbuj myć genitalia płynem do higieny intymnej najlepiej kup go w aptece
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1