Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Misiaczek1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 2:43 pm Temat postu: co zrobić jak okres sie spóżnia |
|
|
cześć mam na imie Justyna mam 16 lat i mam problem okres mi sie spóżnia ostatnio miała 18 maja i kochałam sie z moim chłopakiem 7 czerwca pomóżcie mi boje sie że jestem w ciąży |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 5:34 pm Temat postu: |
|
|
a masz powody ku temu, by sądzić że będziesz w ciąży?
zabezpieczaliście się?
jak długie masz cykle? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonim94
|
Wysłany: Sro Cze 20, 2007 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Czść Kochałam się ze swojim chłopakiem 16 czerwca...18 miałam dostać miesiączkę ale nie dostałam dziś spożnia mi sie5 dzień..Co teraz Ciąża czy co Ja jestem za młoda....!!Ratunku!!!Proszę o odpowiedz Ja mam dopier 13 lat:/
---edit by karioka---
Zostawiłam tylko ten post, nie trzeba pisać dwóch o podobnej treści. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Cze 20, 2007 10:55 pm Temat postu: |
|
|
a czy byliscie odpowiednio zabezpieczeni?O ile moje oczy dobrze widza to tak czy owak byly to dni nieplodne?W kazdym razie radzilabym uwazac na przyszlosc i zabezpieczac sie w mozliwie jak najlepszy sposob,masz 13 lat i to chyba faktycznie nie najlepszy moment na zostanie mama.Spokojnie okres przyjdzie jestes jeszcze mloda osobka wiec takie opoznienia moga sie zdarzac,do tego jeszcze doszedl stres o ewentualna ciaze co rowniez moze wplywac na opoznienie.W kazdym razie uwazaj na siebie bo jestes bardzo mloda! Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2007 10:23 pm Temat postu: |
|
|
No tak. 13 lat to zdecydowanie to mało, by być mamą...
To były, moim zdaniem, dni niepłodne.. ale na drugi raz uważajcie, bo może być bardzo niemiła sytuacja. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 10:29 am Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich :* mam pewne pytanko. Powinnam dostac wczoraj okres. Ale nie dostalam..i wlasnie tu jest moje pytanie. Mam cykle 30 dniowe. Kochalam sie bez zabezpieczenia 24 dnia cyklu ( czyli to byly raczej moje dni nieplodne). Sperma wyciekla na zewnatrz nie we mnie..wiec chyba nie mam sie czym martwic prawda?? chociaz zawsze jest jakies ryzyko przy stosunku przerywanym dodam ze ossstatnio w czerwcu bylam troszke przeziebiona i mialam stres przed wynikami z matury juz sama nie wiem co o tym myslec. Ogolnie to boli mnie od kilku dni brzuch tak jak przed okresem ale krecam sobie rozne rzeczy mam nadzieje ze niepotrzebnie . Okres wsumie sie spoznia narazie 1dzien. czy stres i przeziebienie moze opoznic owulacje..prosze o odpowiedz. Pozdrawiam cieplusio :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 3:49 pm Temat postu: |
|
|
jesli byly to dni nieplodne to nie masz sie co martwic. Sama stosuje ta metode co Ty i jakos nie wpadłam jeszcze chociaz nie polecam jej nikomu,bo moze byc zawodna i niby dobrze liczymy a co do czego to owulacja sie przesunie i dzidzi powita nas za 9m-cy.
podsumowujac nie masz powodow do niepokoju,mozesz dla pewnosci zrobic test pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 4:05 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za rade. No wlasnie z ta owulacja..martwi mnie to ze mogla sie przesunac ale to chyba niemozliwe zeby przesunela sie az na 24 dzien cyklu - to prawie koncowka. Nic poczekam na okres. Poki co go nie ma tylko bol brzucha mi dokucza a ogolnie zly nastroj. Mam nadzieje ze przybedzie. A co do stosunku przerywanego to chyba juz nie bede sie w to pakowac jeszcze raz dzieki :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 8:00 pm Temat postu: |
|
|
eh przepraszam ze znowu pisze..ale stresuje sie strasznie Wiem ze nie powinnam miec raczej obaw..bo przeciez jezeli mm 30 dniowe cykle i kochalam sie 24 dnia bez zabezpieczenia to raczej wszystko powinno byc ok. Ale dzis jest 31 dzien i nie mam miesiaczki..a brzuch to raz mnie boli a raz nie chcialam sie spytac czy mam zrobic est czy poczekac spokojnie na okresik buziolki :* noi czekam na odp.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 9:07 pm Temat postu: |
|
|
Jeden dzień spóźnienia, to nie jest dużo. Ja bym jeszcze poczekała. A stres tylko wszystko niepotrzebnie przesuwa. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|