Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

coś oprócz prezerwatywy ale nie tabletki????

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
madziulka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 12, 2007 12:21 pm    Temat postu: coś oprócz prezerwatywy ale nie tabletki???? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co najlepiej zastosowa oprócz prezerwatywy. tabletki są nie dla mnie:) czytałam gdzies kiedyś o jakichś piankach które wpuszcza się do pochwy tuz po stosunku, które zabijają plemniki. co myslicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Cze 12, 2007 5:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro tabletki nie to moze globulki dopochwowe? maja tylko 1 minus-bardzo sie pienia...ale w sumie oby zabezpieczały Razz

Powrót do góry
madziulka

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 12, 2007 8:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm... a na czym polega dzialanie tych globulek? i czy mozna je dostac bez recepty?
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Cze 12, 2007 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Globulki uniemożliwają plemnikom przedostanie się "dalej" i je zabijają. Oczywiście są bez recepty. Smile
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Cze 13, 2007 12:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak bez recepty- ja stosowałam Patenex Oval (cena od 12-24zł w zaleznosci od ilosci) Laughing

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1