Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 10:41 am Temat postu: |
|
|
cos TY. Ja jestem dalej tak samo opalona. Przeciez wiesz ze mam ciemna karnacje kup sobie a zobaczysz jak z tygdnia na tydzien Twoja skora bedzie delikatniejsza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
masia21
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 12:55 pm Temat postu: |
|
|
fakt pinezka troche przesadzasz z tym pilingiem Raz w tygodniu w zupelnosci wystarczy bo inaczej zniszczysz naturalna florę bakteryjna Twojego naskórka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 2:03 pm Temat postu: |
|
|
hm.. kosmetyczka mowila mi ze 2 razy w tygodniu powinno sie robic. wudaje mi sie ze tyle wystarczy.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
babcia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 2:54 pm Temat postu: |
|
|
2 razy w tygodniu to wystarczająca ilość. Tak nawet pisze na opakowaniu, zresztą kosmetyczka też mi tak mówiła. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 5:20 pm Temat postu: |
|
|
no dobra...posłucham sie Was i wypbropoje ten kosmetyk
pinezka podaj mi na GG dokładna nazwe ok? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 10:52 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie, na tych moich 3 peelingach tez mam napisane ze mozna go robic 2-3 razy w tygodniu wiec ja robie 2 aczykolwiek stopy robie raz na tydzien Wind - napisalam na gg |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Candy_angel
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 3:59 pm Temat postu: |
|
|
Ja od jakoś dwóch lat stosuję peeling z fusów od kawy i dla mnie jest świetny! Próbowałam już wiele peelingów do ciała, jednak ten jest najlepszy i nie kosztuje, a oprócz tego ładnie pachnie No i skóra jest gładziutka już po pierwszym razie. Robię sobie 1-2 razy w tygodniu taki masaż kawą na uda i pośladki i według mnie rewelacja |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Twety
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 12:56 pm Temat postu: |
|
|
peeling kawowy do tego usowa celulit:) Tak peeling powinno stosowac sie 2 razy w tygodniu pod warunkiem ze nie jest on bardzo ostry. jezeli np raz uzyjemy bardzo ostrego peelingu to drugi powinien byc delikatniejszy. Cudowne sa tez rekawiczki do peelingu wielokrotnego uzytku tylko trzeba o nie dbac i nie prac w proszkach. Co do peelingu stop jestem jak najbardziej. ja robie do co 2 dzien od spodniej strony stopy tam skora jest twarda i rosnie bardzo szybko a juz najszybciej gdy zaczniemy ja skrobac omega i frezarka. a i nie robcie peelingu tylko latem gdy stopy wystawiane sa na powietrze zima wiosna i jesienia nogi wlasnie potrzebuja najwiekszego odciazenia. niektore kobiety przychodza do kosmetyczek po okresie gdy noga jest kryta przez ciezkie buty i placza ze sa okropne to wylacznie zaniedbanie klientek. a i nie zalujcie im tez maseczek i kremow. odwdziecza wam sie nie tylko stopy ale caly organizm napewno slyszalyscie o mapie ciala ktora wlasnie znajduje sie na stopach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 10:48 pm Temat postu: |
|
|
a ja mam kolejne pytanie odnoszace sie do peelingu: czy moge go stosowac codziennie na skore lokci i kolan? Bo mam ja ciemniejsza w tych miejscach i brzydko to wyglada slyszalam na te miejsca mozna go uzywac codziennie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|