Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
vigor24
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 2:39 pm Temat postu: Czarny stolec |
|
|
Witam
mam taki problem
dziś przy załatwianiu się wydaliłem czarny jak smoła stolec, do tego lejący się nie twardy.był tylko czarny bez krwi. czytałem ze moze to być krwawienie z przewodu pokarmowgo ale nic mnie nie boli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 3:13 pm Temat postu: |
|
|
albo krwawienie z górnych odcinków przewodu pokarmowego, jelit,okrężnicy... ale może powiedz, czy nie jadłeś czegoś, co mogłoby taki stan spowodować? jagody, wiśnie, buraki, szpinak, albo jakieś leki, preparaty żelaza? jeżeli nie, to na pewno powinieneś to skonsultować z lekarzem _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
vigor24
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 3:19 pm Temat postu: |
|
|
tzn przed tym jadłem tylko obiad. ziemniaki, ogóry i mięso
no i zażywam Vigor complete i tam jest żelazo jako 100% zapotrzebowania ale vigor zażywam już długo i pierwszy raz miałem taki stolec.
a jeśli do lekarza to do jakiego?? i czy to jest bardzo pilne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
DawidKRK
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 5:57 pm Temat postu: |
|
|
Radzę udać się do lekarza JAK NAJSZYBCIEJ ... lepiej się zbadać i być potem spokojnym jeśli to nic poważnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
vigor24
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 7:05 pm Temat postu: |
|
|
Witam\\
ja znowu w tej nieprzyjemnej sprawie kupy
niech mi ktoś poradzi bo ja już głupi jestem. pierwszego dnia miałem czarne błoto, drugiego stałe ale było jakieś dziwne (normalne, czarne, normalne, czarne - jak zebra ) i dziś normalne ale znowu nie takie czarne, bo w sumie nie wiem czy to ma być jak smoła czy poprostu jakiś odcień czerni...pisze bzdury:P
i kolejna kwestia, czytałem że przy krwawieniu z przewodu pokarmowego jest to widać w morfologii (jest niedokrwistość czy coś) a dziś robiłem morfologie i jest wszystko jak najlepiej, mam tylko leukocyty na styk bo 10 tys.
jest tu jakiś specjalista od tych spraw?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|