Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aleksis
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 11:38 pm Temat postu: czego to moga byc objawy? |
|
|
Moj maz kazdego dnia ma "napady", ktore dla mnie wygladaja jak napiecie miesni szczegolnie rak, prezenie ciala, czasami jakby napiecie na twarzy...dodam ze nasila sie ich czestotliwosc w stresie, a uspokajaja sie gdy moza zapali papierosa, albo robi cos co sprawia mu przyjemnosc... Jako dziecko mial robione badania w tym EEG i podobno nic nie wykazalo, z tego co wiem otrzmal cos na rozluznienie miesni i tyle... Dlatego maz niezbyt wierzy w mozliwosc wykrycia co to jest. Ja oczywiscie zaciagne go do lekarza ale szukam dobrego neurologa, a przede wszystkich chcialabym sie dowiedziec na co takie objawy moga wskazywac i czy to moze byc dziedziczne...
z gory dziekuje za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 10:49 am Temat postu: |
|
|
zaciągnij go do lekarza.
moim zdaniem powinien mieć powtórzone badanie EEG.
to, że w dzieciństwie nic nie wykazało nie oznacza, że teraz też nie pokaże- badania jeśli objawy się powtarzają powinny być co jakiś czas powtarzane.
co do dziedziczności- najpierw trzeba wyjaśnić przyczynę napadów oraz zbadać co tak naprawdę może dolegać Twojemu mężowi- bez tego nie można nic powiedzieć.
ps. ja znam dwóch bardzo dobrych neurologów ze Śląska. a jakie województwo u Ciebie wchodzi w grę? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aleksis
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 1:56 pm Temat postu: |
|
|
jestem z podkarpacia