Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mmmadzia
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 10:09 am Temat postu: Czerniak?? |
|
|
Witam.
Przydarzyło mi się coś dziwnego.
Mój pieprzyk na plecach pewnego dnia zrobił się czarny, wypukły (ale nie równomiernie tzn od patrzenia z boku wydawało się że jest górka)
Wyglądało to tak że na pieprzyku zrobiła się czarna gulka, bo kontury pieprzyka było pod spodem widać. Później między czarna gulą a pieprzykiem zrobiła się biała kreska. Strasznie swędzi i piecze czasami. I wczoraj wieczorem gdy się drapałam po plecach odpadła ta czarna część. Mąż mówi że teraz pieprzyk wraca do pierwotnego wyglądu.
Nie wiem co to takiego, zarejestrowałam się do dermatologa ale wizyta dopiero za miesiąc. A teraz to już nie wiem czy odwołać wizytę czy nie.
Jak myślicie co to takiego...?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 1:22 pm Temat postu: |
|
|
Mmmadzia - lepiej dmuchać na zimne, nie odwołuj wizyty, gdyż lepiej zapytać się i porozmawiać z lekarzem na wszelki wypadek .. ja też miała czerniaka, tzn. aż 3 (na brzuchu i plecach) - wycięli mi je, ale niestety blizny zostały
także lepiej udaj się do dermatologa. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 8:07 pm Temat postu: |
|
|
Plus123
wycinki były badane onkologicznie?
Mmmadzia
do lekarza idź.
prawdopodobnie na pieprzyku zrobił Ci się wrzód. po nim strupek. po wygojeniu strupek odpadł i teraz pieprzyk wraca do pierwotnej postaci.
ale to są tylko gdybania. dla pewności idź do lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|