FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sunn o)))
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 2:46 pm Temat postu: czerwona wysypka .... |
|
|
Jestem dość zdesperowany, więc piszę o mojej wstydliwej dolegliwości. Mam 20 lat i odbywam regularnie z moją partnerką stosunek płciowy, jestem na 100% pewny, że nie posiada ona żadnej choroby ani nic takiego, zawsze się zabezpieczamy. Jestem jej pierwszym facetem i nie uprawiam seksu z nikim innym. A więc mój problem to że od jakichś 2-3 dni wyskoczyły mi na penisie (górnej części napletka, że tak powiem wokół miejsca którego wypływają śluzy ) czerwone plamki - wysypka. Zauważyłem ją też pod skórką od napletka gdy ją ściągnę do końca. Nie wiem zupełnie co mam począć... Czy to jakaś choroba weneryczna? grzyb? skoro tak to jak to możliwe skoro trzymam się jednej pewnej partnerki?
edit: dodam jeszcze, że wysypka nie swędzi, ani nie piecze.
dziękują z góry za odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniak238 Gość
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 1:46 pm Temat postu: |
|
|
----edit by drapaka------
Treśc postu skasowana. To nie jest miejsce na reklamy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 3:47 pm Temat postu: |
|
|
a może to po prostu jakaś rekacja alergiczna? jeszcze jest taka możliwość, ze dziewczyna mogła złapać gdzieś grzybka (na basenie, po kuracji antyiotykami itp) i Cię zaraziła. czy tylko Ty masz takie objawy czy ona też zauważyła coś niepokojącego? oczywiście najrozsadniej wybrać się do lekarza, ale póki co możesz spróbować posmarowac clotrimazolem _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|