Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Remik19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 8:39 pm Temat postu: plamki na żołędzi POMOCY!!!!!!!!!!!! zdjęcia |
|
|
mam mały problem.tydzień temu miałem małe czerwone krostki na penisie.wyglądało to tak jakby po pokłuciu pokrzywą.wszystko zniko.no i dzisiaj kochalem sie z dziewczyną i pojawiły sie czerwone plamy.co to moze byc?aha smarowałem wcześniej to maścia o nazwie PIMAFUCORT.maśc ta jest na choroby bakteryjne itd.czy można to leczyc to domowymi sposobami i co to wogole jest?bardzoo prosze o pomoc!!!!!!!
oto zdjęcia :
http://images2.fotosik.pl/266/bf4cfdd875ba176d.jpg
http://images2.fotosik.pl/266/b3023d7aba81b2e3.jpg
--edit by admin
bez przesady, prosze nie umieszczać zdjęć, wystarczą linki do nich
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 4:28 pm Temat postu: |
|
|
Moj synek/14-mcy/tez mial ostatnio czerwone plamki,zsypalo Mu cale jajeczka,wygladalo jak poparzone,okazalo sie,ze to drozdzaki,dostal wlasnie pimafukort,ale nie pomoglo i dostalismy od pediatry jakas masc robiona na zamowienie,ale niestety nie pamietam nazwy/kosztowala 5 zl/,bardzo Mu pomogla,bo po tygodniu stosowania wszystko zniknelo.Radze udac sie z tym do lekarza,bo mozesz zarazic partnerke. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ciekawski83
|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 7:09 pm Temat postu: |
|
|
Mineło kolka dni, plamki jak były tak są, raz widoczne bardziej raz mniej, podczas wzwodu prawie nie widac, po stosunku jakby troszke bardziej czaerwone. Dalej mnie to NIE swędzi ani nie piecze , ale zaczyna mnie to denerwować i myśle coraz częściej o tym czasem mam juz takie uczucie, że jednak swędzi ale to chyba raczej spowodowane autosugestią .
Szukałem po internecie po rożnych forach i stwierdzam, ze wynika z tego ze moge mieć praktycznie KAŻDĄ chorobe weneryczną, albo i żadnej!!!
Po wypowiedzi przedmówczyni zaczołem nawet wądpić w lekarzy ... chyba bede musiał jednak isc do poradni ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Remik19
|
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 6:48 pm Temat postu: |
|
|
czesc ja mam to samo co ty raz taakie plamki są a raz nie.przy wzwodzie wogole ich nie ma.to moje gg 1285582 odezwij sie jak chcezz o tym pogadac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
TomekS
|
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 8:27 am Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem to drożdżyca - można się zarazić od partnerki ale może wystąpić samoczynnie w okresie osłabbienia antybiotyku etc pomagaa maść clotramizolum |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ciekawski83
|
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 11:41 am Temat postu: |
|
|
http://www.resmedica.pl/ffxart10996.html
Hmmm na samym dole są podane objawy u mężczyzn... nic sie nie zgadza... ;/ wsumie nie obraził bym sie jak by to było to to względnie brzmi nie groźnie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monika797
|
Wysłany: Nie Sty 14, 2007 7:09 pm Temat postu: Penis jak biedronka! |
|
|
Mój facet i ja mamy ciągle kłopoty zdrowotne...co 2 miesiące mam zapalenie lub grzybice pochwy,a on wypryski na penisie.
Nie zdradzamy się,utrzymujemy higienę,dbamy o siebie.
Teraz u mnie objawy ustąpiły,a on ciągle ma te chrostki. Moja Pani ginekolog już nie chce przepisywać mu tabletek, tylko krem i mówi aby udał się do swojego lekarza. On twierdzi, ze nie pójdzie!!! Co mamy robic? Co to za paskudztwo? może mam zamówic odkażanie domu!
Prosze o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Godzio
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 4:21 pm Temat postu: Dziwne "uczulenie" na zoledziu... |
|
|
Witam... Od soboty strasznie swedzial mnie penis, postanowilem zajrzec pod napletek a tam byly takie czerwone przebarwienia ktore swedza, znajduja sie one tez na skorze od wewnatrz napletka. Dzis to "uczulenie" jest coraz wieksze... Nie wiem co z tym zrobic, poradzilem sie taty a on mowil ze byc moze to od oddawania moczu na dworze... Co myslicie? Chce temu szybko zaradzic bo to nie higieniczne i strasznie swedzi
Ps.: Myje sie codziennie pod napletkiem! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 3:21 pm Temat postu: higiena |
|
|
Postaraj się przemywać te chore miejsce, a i całego ptaka płynem do higieny intymnej. Może znajdziesz go u siostry lub matki.
Podrażnienie powinno zejść po kilku dniach. Gdyby jednak sprawa się nasiliła to skontaktuj się z dermatologiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Remik19
|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 8:19 pm Temat postu: |
|
|
juz wiem jaka była przyczna tych plamek.przyczyna było uczulenie na prezerwatywy firmy UNIMIL.po DUREXACH nic mi nie było natomiast przed wczoraj uzyłem UNIMILE i znowu mam te przeklete plamki wrrrrrrr i teraz przez 1,5 tyg bede sie z nimi męczył. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|