Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
majorka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2012 5:29 pm Temat postu: czerwone policzki |
|
|
Witam.
Ja mam inny problem, czerwone policzki i to dosyc mocno. normalnie sa zarozowione ale gdy tylko zrobi sie cieplej bodz zimno, czy podczas mycia, dotyku. no straszne. juz nie mowiac jak sie zawstydze
czy ma ktos z tym problem?
i niby to nie sa popekane kanaliki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dinka
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2012 5:46 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem masz problem z naczynkami, cera naczynkowa tak reaguje na gwałtowne zmiany temperatury. Pewnie nigdy nie byłaś u specjalisty? Stosowałaś jakieś kosmetyki pielęgnujące? Flos-Lek ma całą serię do tego typu cery. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
thomas_84
|
Wysłany: Sob Cze 08, 2013 6:45 pm Temat postu: czerwone policzki |
|
|
Witam mam problem z czerwonymi policzkami juz to mam 10 lat lub wiecej a to pojawia się jak się zmecze umuje lub jak jest zimno albo za ciepło itp byłem juz na laserze z 5 razy i moim zdaniem mi to nie pomaga myślę ze to jest cos wewnętrznego. Poszukuje jakiegoś lekarza specjalisty. Proszę o pomoc dzieki[/list] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KamKama
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 12:41 pm Temat postu: U mnie to samo |
|
|
Drogie Panie, niestety kosmetyki w skórze naczynkowej wiele nie zdziałają Nawet te z najwyższej półki nie sprawią, że naczynka znikną. Kremy mogą powodować jedynie uszczelnienie naczyń, czyli nie zaczną pękać nowe, ale co w chwili, gdy cała buzia świeci się na czerwono?
No właśnie ((( Chyba tylko laserowe zamykanie, chociaż te również nie daje 100% wyleczenia.
Jeszcze gorzej mają ci, co mają bielactwo () dla tych osób laser nie jest zalecany.
Czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Jak pozbyć się rumienia i takich osób? (( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|