Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zalamana12345
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2013 11:53 pm Temat postu: Czerwono brązowa wydzielina z pochwy po okresie |
|
|
Witam wszystkich.
Mam wielki problem. Mam 18 lat i ostatnio dostałam okres który trwał 6 dni jak zawsze u mnie. Jednak kiedy się kończył, zaczęła wydobywać się z mojej pochwy czerwono-brązowa wydzielina, która męczy mnie już ponad tydzień. Nie swędzi mnie nic, nie piecze ale jest straszny zapach KWAŚNY i czuć go kiedy chodzę lub siedzę lekkim okrakiem. Bardzo się tego wstydzę i nie mam pojęcia dlaczego tam mam . Oczywiście myję się codziennie. Proszę o pomoc !!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2013 9:32 pm Temat postu: |
|
|
moze jakas infekcja?
ja bym przeszła sie do gin.
nie ma sie czego wstydzic.
nic nie robiac szkodzisz bardziej . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zalamana12345
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2013 12:56 am Temat postu: |
|
|
U ginekologa byłam dokładnie 5 dni przed okresem i stwierdził że jest wszystko w porządku.
To musiało wziąć się z czegoś w czasie okresu, tampony albo współżycie z chłopakiem pod koniec miesiączki ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
narciarka
|
Wysłany: Nie Sty 27, 2013 10:24 pm Temat postu: |
|
|
mnie ginekolog powiedzial, ze taka ciemna wydzielina po okresie to sa resztki krwi ze sluzem i nie ma sie co nia przejmowac:) a co do zapachu i ewentualnego kwasnego odczynu, to czy uzywasz do podmywania sie tylko plynow do miejsc intymnych? moze kup sobie jakis zel probiotyczny do tych miejsc, ktory wyreguluje pH pochwy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|