Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Częsty ból brzucha? ;(

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
On_18

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 11:08 am    Temat postu: Częsty ból brzucha? ;( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Przeszło od około 3 tyg miewam ból brzucha. Jest on raz bardziej nasilony, raz mniej. Mam wrażenie, albo jest to zbieg okoliczności, że ból się nasila po spożyciu czegoś lub wypiciu większej ilości napojów gazowanych itp. Ból ten znajduje się pod pęmpkiem na dł ok 5 cm, ale może to być również ból promieniujący i czuje go w tamtym miejscu. Moje doddatkowe objawy prócz bolesnych skórczów brzucha to przede wszystkim nudności, nadmierne pocenie się podczas bólu, głośne przelewanie w brzuchu. Brzuch również często jest bolesny i wzdęty. Mozliwe mogłoby być zajście w ciąże, bo w ostatnim czasie uprawiałam stosunek z parterem, ale raczej wykluczam tą opcje, bo takie objawy przy ciąży? Raczej nie. Jeżeli wiecie co to może być to napiszcie, nie stracicie na niczym a ja może czegoś akurat się dowiem. Z góry dziękuję...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
myszunia

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 12:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może to wyrostek?
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 12:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja nie wiem co to może być.. ale radziłabym się udać do lekarza;)
Powrót do góry
On_18

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 1:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale jak by był wyrostek to by mnie bolało po prawej stronie...
Powrót do góry
myszunia

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

On_18 napisał:
Ale jak by był wyrostek to by mnie bolało po prawej stronie...

no ale przecież w pierwszym poście tego nie napisałaś
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 4:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może jelito drażliwe?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1