Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Sie 25, 2010 11:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam małe pytanko:

mój okres zazwyczaj trwa 6 dni, ostatnio troszkę się jakby wydłużył i trwał do tygodnia (znaczy się 7 dnia miałam brązowe plamienia z domieszką krwi), 8 dnia cyklu kochałam się z chłopakiem bez żadnego zabezpieczenia, cała sytuacja trwała niecałą minutę, do wytrysku w ogóle nie doszło (ani we mnie ani na zewnątrz ani w ogóle tego dnia), ponieważ nie chciałam ryzykowac w żaden sposób .. jeśli to będzie pomocne to udzielenia odpowiedzi to:

- cykle moje są 28/29 dniowe, zazwyczaj regularne, ale zdarza się niekiedy, że wydłużają się do 33 dni (jeśli ma się okres spóźniac to zazwyczaj właśnie 5 dni),
- moje dni płodne zaczęły się około 9/10 dnia cyklu, bo już wtedy moja wydzielina była przeźroczysta, w konsystencji przypominała białko jaka kurzego, było jej dużo i odczuwałam nadmierną wilgoc (tak jak zawsze przy dniach płodnych), na dodatek jak zawsze odczuwałam kłucie w jajnikach co promieniowało na całe podbrzusze .. dziś jest 15 dzień cyklu i moja wydzielina już nie jest taka przeźroczysta, nie jest jej już tak dużo, czuję już mniejszą wilgoc w pochwie, czyli myślę, że już wczoraj owulacja się zakończyła (czyli 14 dnia - 2 tygodnie przed spodziewaną miesiączką) lub dziś się zakończy,
- jajniki mnie nadal lekko pobolewają, może dlatego, że wczoraj przemokły mi buty, a ja mam problemy z jajnikami i od razu odbiło się to na nich,
- dodam, że zaczynają mnie już lekko pobolewac piersi (szczególnie lewa pierś)

moje pytanie brzmi: czy istnieje jakaś szansa (mam nadzieję, że nie), że doszło do zapłodnienia ? czy raczej nie ?

sorka, że tak dużo się spisałam i dziękuję z góry za odpowiedź dziewczyny Wink
Lahore

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 25, 2010 1:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem zero owulacji plus zero wytrysku daje zero ciąży.

Poczytaj inne posty na ten temat Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Sie 25, 2010 3:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plus odpowiem krótko zwięźle i na temat: bez wytrysku nie ma szans na ciaże. Spij spokojnie Smile

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Sie 25, 2010 4:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lahore i mala_mi - dzięki za odpowiedź, uspokoiłyście mnie dziewczyny, pozdrawiam serdecznie Wink
goxito

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sie 27, 2010 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam pytanie czy mozna zaplodnic przez majtki. Tzn czy jesli sperma lub prejakurjat beda na majtkach to moze dojsc do zaplodnienia. Wiem ze to moze glupie pytanie ale przeszukalem fora i kazdy pisze inaczej wiec juz nie wiem ;/

Dodano po 12 minutach:

Chodzi mi dokladniej o to ze jak np mialem sperme na palcu i dotknalem jej majtek to czy moze dojsc do zaplodnienia
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 27, 2010 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A miała dni płodne? W zasadzie plemniki nie rambo i przez materiał nie przechodzą...

Można by gdybać
- czy były to dni płodne
- czy dotknołeś bardziej w okolicach łechtaczki czy wejscia do pochwy
- czy majtki były nasiąknięte śluzem

i tak dalej i tak dalej... ale wg mnie ryzyka ciaży nie ma, a na następny raz więcej rozsądku - masz sperme na rękach to nie pchał łapek tam gdzie nie trzeba oszczędzisz sobie znowu stresu, bo teraz znowu bedziesz panikował do okresu....

PostWysłany: Pią Sie 27, 2010 11:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ja tylko pytalem. Ja juz mowie jak zrobilem otoz chcelismy sie soba zajac wiec ja wyjalem jego dotknalem go(nie mialem wczesniej wytrysku ani nic). Pozniej zdjalem jej spodnie i dotknalem jej pochwy. Nie wiem czy miala nasiakniete majtki czy nie po prostu nie pamietam.

Dodano po 21 minutach:

Poprawka: Dotknalem jej majtek nie pochwy, i to bylo raczej w okolicach lechtaczki
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 28, 2010 9:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jak nie bylo wytrysku to nawet nie ma co gdybac Wink

Dodano po 31 sekundach:

Nie ma ciazy i juz. Jak by sie tak w ciaze zachodzlo to co druga dzisiejsza gimnazjalistka była by mamusią

PostWysłany: Wto Sie 31, 2010 11:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki i mam nastepne pytanie. Jesli uprawialem z dziewczyna sex oralny tzn ona byla w ubraniu zrobila mi "dobrze" ustami, nastepnie odczekalismy chwile i ona znow byla w ubraniu i znow zrobila mi dobrze, ona byla ciagle w ubraniu, a ja nie oddalem moczu. Ona miala na sobie krotkie spodenki i majtki(figi). Wiec jesli bym przypadkiem dotknal jej spodenek czlonkiem lub gdziekolwiek indziej czy jest szansa na zaplodnienie?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 31, 2010 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

goxito miałeś ty biologie w szkole? Nie załamuj mnie chłopie.... ile ty masz lat? Ja rozumiem forum jest od tego aby pytać ale to są podstawy biologii.... tego uczą w podstawówce... przez ubranie w ciaze nie zajdzie.

Facet mam propozycje wez ty sie za takie rzeczy nie bierz bo ty nie jestes gotowy na seks skoro myslisz ze przez majtki i spodenki czy jakiekolwiek ubranie dziewczyna zajdzie w ciaze. Bo na prawde to sa podstawy. A jak masz miec takie dylematy to wyslij dziewczyne do ginekologa niech zacznie lykac tabletki antykoncepcyjne i sie uspokoisz... chociaz jak nie jestes psychicznie na to gotowy to nawet tabletki antykoncepcyjne ci nie pomoga.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 38, 39, 40  Następny
Strona 2 z 40