Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 11:08 am Temat postu: |
|
|
ja mam małe pytanko:
mój okres zazwyczaj trwa 6 dni, ostatnio troszkę się jakby wydłużył i trwał do tygodnia (znaczy się 7 dnia miałam brązowe plamienia z domieszką krwi), 8 dnia cyklu kochałam się z chłopakiem bez żadnego zabezpieczenia, cała sytuacja trwała niecałą minutę, do wytrysku w ogóle nie doszło (ani we mnie ani na zewnątrz ani w ogóle tego dnia), ponieważ nie chciałam ryzykowac w żaden sposób .. jeśli to będzie pomocne to udzielenia odpowiedzi to:
- cykle moje są 28/29 dniowe, zazwyczaj regularne, ale zdarza się niekiedy, że wydłużają się do 33 dni (jeśli ma się okres spóźniac to zazwyczaj właśnie 5 dni),
- moje dni płodne zaczęły się około 9/10 dnia cyklu, bo już wtedy moja wydzielina była przeźroczysta, w konsystencji przypominała białko jaka kurzego, było jej dużo i odczuwałam nadmierną wilgoc (tak jak zawsze przy dniach płodnych), na dodatek jak zawsze odczuwałam kłucie w jajnikach co promieniowało na całe podbrzusze .. dziś jest 15 dzień cyklu i moja wydzielina już nie jest taka przeźroczysta, nie jest jej już tak dużo, czuję już mniejszą wilgoc w pochwie, czyli myślę, że już wczoraj owulacja się zakończyła (czyli 14 dnia - 2 tygodnie przed spodziewaną miesiączką) lub dziś się zakończy,
- jajniki mnie nadal lekko pobolewają, może dlatego, że wczoraj przemokły mi buty, a ja mam problemy z jajnikami i od razu odbiło się to na nich,
- dodam, że zaczynają mnie już lekko pobolewac piersi (szczególnie lewa pierś)
moje pytanie brzmi: czy istnieje jakaś szansa (mam nadzieję, że nie), że doszło do zapłodnienia ? czy raczej nie ?
sorka, że tak dużo się spisałam i dziękuję z góry za odpowiedź dziewczyny _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lahore
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 1:43 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem zero owulacji plus zero wytrysku daje zero ciąży.
Poczytaj inne posty na ten temat |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 3:12 pm Temat postu: |
|
|
Plus odpowiem krótko zwięźle i na temat: bez wytrysku nie ma szans na ciaże. Spij spokojnie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 4:46 pm Temat postu: |
|
|
Lahore i mala_mi - dzięki za odpowiedź, uspokoiłyście mnie dziewczyny, pozdrawiam serdecznie _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
goxito
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 10:31 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Mam pytanie czy mozna zaplodnic przez majtki. Tzn czy jesli sperma lub prejakurjat beda na majtkach to moze dojsc do zaplodnienia. Wiem ze to moze glupie pytanie ale przeszukalem fora i kazdy pisze inaczej wiec juz nie wiem ;/
Dodano po 12 minutach:
Chodzi mi dokladniej o to ze jak np mialem sperme na palcu i dotknalem jej majtek to czy moze dojsc do zaplodnienia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 10:40 pm Temat postu: |
|
|
A miała dni płodne? W zasadzie plemniki nie rambo i przez materiał nie przechodzą...
Można by gdybać
- czy były to dni płodne
- czy dotknołeś bardziej w okolicach łechtaczki czy wejscia do pochwy
- czy majtki były nasiąknięte śluzem
i tak dalej i tak dalej... ale wg mnie ryzyka ciaży nie ma, a na następny raz więcej rozsądku - masz sperme na rękach to nie pchał łapek tam gdzie nie trzeba oszczędzisz sobie znowu stresu, bo teraz znowu bedziesz panikował do okresu.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
goxito
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 11:34 pm Temat postu: |
|
|
Nie ja tylko pytalem. Ja juz mowie jak zrobilem otoz chcelismy sie soba zajac wiec ja wyjalem jego dotknalem go(nie mialem wczesniej wytrysku ani nic). Pozniej zdjalem jej spodnie i dotknalem jej pochwy. Nie wiem czy miala nasiakniete majtki czy nie po prostu nie pamietam.
Dodano po 21 minutach:
Poprawka: Dotknalem jej majtek nie pochwy, i to bylo raczej w okolicach lechtaczki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sie 28, 2010 9:55 am Temat postu: |
|
|
No jak nie bylo wytrysku to nawet nie ma co gdybac
Dodano po 31 sekundach:
Nie ma ciazy i juz. Jak by sie tak w ciaze zachodzlo to co druga dzisiejsza gimnazjalistka była by mamusią _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
goxito
|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 11:22 am Temat postu: |
|
|
Dzieki i mam nastepne pytanie. Jesli uprawialem z dziewczyna sex oralny tzn ona byla w ubraniu zrobila mi "dobrze" ustami, nastepnie odczekalismy chwile i ona znow byla w ubraniu i znow zrobila mi dobrze, ona byla ciagle w ubraniu, a ja nie oddalem moczu. Ona miala na sobie krotkie spodenki i majtki(figi). Wiec jesli bym przypadkiem dotknal jej spodenek czlonkiem lub gdziekolwiek indziej czy jest szansa na zaplodnienie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 11:31 am Temat postu: |
|
|
goxito miałeś ty biologie w szkole? Nie załamuj mnie chłopie.... ile ty masz lat? Ja rozumiem forum jest od tego aby pytać ale to są podstawy biologii.... tego uczą w podstawówce... przez ubranie w ciaze nie zajdzie.
Facet mam propozycje wez ty sie za takie rzeczy nie bierz bo ty nie jestes gotowy na seks skoro myslisz ze przez majtki i spodenki czy jakiekolwiek ubranie dziewczyna zajdzie w ciaze. Bo na prawde to sa podstawy. A jak masz miec takie dylematy to wyslij dziewczyne do ginekologa niech zacznie lykac tabletki antykoncepcyjne i sie uspokoisz... chociaz jak nie jestes psychicznie na to gotowy to nawet tabletki antykoncepcyjne ci nie pomoga. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|