Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciąże? part.6

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Sie 13, 2013 3:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fortminorx heh dzięki, rzeczywiście pomyliłam nicki Rolling Eyes

jan777 odpowiedziałam Ci od razu pod Twoim postem, sorry, ale nicki pomyliłam..nie ma szans na ciążę..jak chcesz z tego mieć zapłodnienie skoro nie było pełnego stosunku ani nawet wytrysku ? właśnie Wink

okres spóźnia jej się na pewno przez stres, a uwierz mi, że stres dużo, oj dużo może zdziałać..

Dodano po 18 minutach:

fortminorx oo dzięki wielkie, rzeczywiście mi się nicki pomyliły Rolling Eyes

jan777 tak odpisałam Ci tylko jak widzisz pomyłeczka z nikami Wink
także co do Twoich obaw - nie ma szans na ciążę ! jak chcesz zapłodnić dziewczynę bez pełnego stosunku i bez wytrysku ? no właśnie.

a okres najprawdopodobniej spóźnia się ze stresu, a uwierz mi, że stres potrafi naprawdę dużo, oj bardzo dużo..
jan777

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 13, 2013 3:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyna stara sie nie stresować, ale jednak okres się spóźnia, chociaz wiem że nie ma możliwości ciązy to jednak całymi dniami o tym myśle, długo okres potrafi się spoźniać w ten sposób? a co z bolącym podbrzuszem w piątek? to coś oznacza?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Sie 13, 2013 5:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jan777 Ból brzucha oznacza zblizajacy sie okres...
Plus123

PostWysłany: Wto Sie 13, 2013 5:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sorry, dodały mi się dwa takie same posty, ale to przez ten zacinający internet Confused

jan777, tak, będzie się spóźniał dopóki dziewczyna się nie odstresuje..ja byłam w podobnej sytuacji kiedyś kiedy strasznie stresowałam się kiedy okres nie nadchodził, a uwierz mi, że w przeciwieństwie do was był to pełny stosunek i to bez zabezpieczenia..czasem przejmowałam się nawet takimi rzeczami, o których każdy Ci powie, że chyba biologii nie miałam w szkole i nie wiem skąd się biorą dzieci Wink

ze stresu zazwyczaj spóźniał mi się od 5 dni do tygodnia..wystarczy, że dziewczyna przestanie o tym w ogóle myśleć, a okres na pewno nadejdzie.

co do pytania o podbrzusze..przecież przed okresem boli podbrzusze i piersi..mnie np. jajniki okropnie bolą i w ogóle całe podbrzusze, nawet jak okres się spóźnia.

naprawdę, nie wydaje mi się, żeby z tego były dzieci Wink
jan777

PostWysłany: Sro Sie 14, 2013 1:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okresu nie ma dalej Sad
Powrót do góry
lzx

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Sie 16, 2013 3:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W tamtym roku miałem podobną sytuację. Też nie miałem się czego bać ,a dziewczynie okres się spóźnił gigantycznie. Miała dostać 16 maja 2012 a dostała 8 czerwca 2012. Nie stresowała się akurat tą sytuacją a zupełnie czym innym.
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Pią Sie 16, 2013 7:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jan777 - stres, stres i jeszcze raz stres związany z obawą o ciążę - spokojnie, wyluzujcie się.
jan777

PostWysłany: Sob Sie 17, 2013 12:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dostała wczoraj, wszystko jest wporzadku Smile
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sob Sie 17, 2013 9:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widzisz !

aż ciśnie się na usta: "a nie mówiłam" Wink
Lena33

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pią Wrz 27, 2013 7:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wczoraj pieściłam się z chłopakiem i on mnie dotykał w okolicach pochwy i łechtaczki. Potem ja doprowadziłam go do wytrysku, ale w tym czasie cały czas miałam na sobie ubranie. On wytrysnął na swój brzuch. Trochę spermy miałam między palcami, które jednak zaraz wytarłam. Potem poprawiałam ubranie, założyłam bluzę i wyszłam na kilka minut na dwór. Wróciłam i poszłam spać. Czy to możliwe, że plemniki nadal były na moim palcu? Czy dotykając ud i włosów łonowych mogłam je tam pozostawić? I czy masturbując się z wkładaniem palca do pochwy następnego dnia, mogłam tam przenieść plemniki? Dodam, że śluz miałam skąpy i nieprzezroczysty.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 2 z 8