Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 4:51 pm Temat postu: |
|
|
małe szanse, ale są. zależy też od tego, jak długie masz cykle i czy sa regularne _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sylwia922
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 4:56 pm Temat postu: |
|
|
mam nie regularnie miesiączki i mam długie np po 8 dni ... i strasznie się boje czy mogłam zajść w ciąże , gdy On ze mnie wyszedł ... i jak miałam plamienie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 6:40 pm Temat postu: |
|
|
wylicz tutaj sobie dni płodne
http://www.biomedical.pl/forum/jak-wyliczyc-dni-plodne-nieplodne-vt9930.html
zobacz czy było ryzyko w ogóle
na pewno na plus działa to, że nie było wytrysku w Tobie, ale jeżeli wytrysk nastąpił bardzo szybko po wyjęciu penisa, to ryzyko jest _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szycha1987
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 4:21 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie. Jak duże jest prawdopodobieństwo, że już po pierwszym wytrysku kobieta może zajść w ciąże?? Miałem już 2 razy taką sytuację i dziewczyna nie zaszła w ciąże. Niestety teraz mam 3 raz i się zaczynam martwić. Czekam na szybką odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 6:52 pm Temat postu: |
|
|
Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi...Jak jest wytrysk w środku, bez prezerwatywy, to są szansę na ciążę... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 6:54 pm Temat postu: |
|
|
pewnie ze moze jezelimiala plodne dni... przeciez pierwszy, drugi czy dziesiaty wytrysk zawiera plemniki i dojsc do zaplodnienia moze jak najbardziej... nie ma wytryskow "bezplemnikowych" .... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malaga885
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 12:46 am Temat postu: |
|
|
witam wiem ze moje pytnie moze sie wydawac glupie. sprawa wyglada tak ze swoja dziewczyna kochalismy sie bez zabezpieczenia ale trwalo to moze 2min. po jakis paru minutach uprawialismy petting doszedlem na zewnatrz alwe minelo pare min od tego jak bylem w niej. spoznia jej sie juz okres 3-4dni. czy mmogla dojsc w jakis sposob do zaplodnienia/? dodam ze juz jej sie przesuwal okres z powodu stresu. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 1:31 am Temat postu: |
|
|
Nie...W ciąży nie jest i nie będzie... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szycha1987
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 3:59 pm Temat postu: |
|
|
Chodzi mi o to że kiedyś uprawiałem sex ze swoją dziewczyną nie zdążyłem wyjść z niej i trysnąłem w niej i ciąży nie było. Po jakimś czasie znowu taka sytuacja i dalej bez ciąży. Teraz jest 3 raz i czekam na efekty. A mam jeszcze pytanie. Po jakim czasie kobieta może zrobić test ciążowy od stosunku???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 10:36 pm Temat postu: |
|
|
minimum 14-16 dni. moze nie trafiacie na owulacje.. w ciaze nie mozna zajsc ot tak sobie, w dzien byle jaki... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|