FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
olaf55
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 24, 2013 4:05 pm Temat postu: Czy istnieją jakieś naturalne środki na potencje? |
|
|
Mam 37 lat i już zdarza mi się, że nie chce mi stawać. Nie jest to częste ale widzę, że mam z tym problem. Jakieś porady? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Legnarek
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Czw Lip 25, 2013 3:32 pm Temat postu: |
|
|
Witaj!
Takie naturalne sposoby poprawy to dość nowe i innowacyjne metody, niestety musisz się natrudzić by je wykonać.
Pomóc może Ci stosowanie naturalnych wyciągów roślinnych, takich jak np. epimedium, maca, palma sabałowa, paprotka zwyczajna, dynia, żeń-szeń, buzdyganek lekarski, kolcorośl lekarski czy lukrecja pozwala wzmocnić erekcję, oraz powiększyć wymiary prącia w czasie wzwodu.
Dietę można wzbogacać suplementami, poleca się preparaty Climax Control, Vigrax czy Xtrasize, ponieważ zawierają tylko naturalne składniki.
Pamiętaj również o ćwiczeniach fizycznych, czyli odpowiedniej kondycji, dobrym odżywaianiu - papierosy i alkohol precz! Woda mineralna zamiast coli i innych napojów.
Mam nadzieję, że pomogłem - pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kubaszko
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 16, 2013 4:26 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam 35 i też zdarzają mi się takie wpadki… Trochę się tym przejąłem, bo zawsze bzykałem kiedy chciałem i żadnego problemu nie było. Poczytałem w necie i stwierdziłem, że to przez przemęczenie i złą dietę. Kupiłem Liderin i łykam godzinkę przed seksem. Polecam, bo mnie nigdy nie zawiódł. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|