Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

czy jedna tabletka spowoduje burze hormonkow???

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
madziunia 23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 03, 2007 11:16 am    Temat postu: czy jedna tabletka spowoduje burze hormonkow??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wzielam jedna tablteke yasmin .. ale po dlugim namysle i po dlugim siedzieniu w toalecie z glowa nad sedesem .. stwoerdzilam ze nie bede sie tak poswiecac wime ze moge zmienic tabletke ale nie chce ... wzielam ta jedna tablteke wiec boje sie ze swpowoduje to mala burze hormonow.. a moze sie myle?? prosez pomozcie mi ... w ulotce pisze ze moge przerwac branie w kazdym czasie kiedy chce .. ale boje sie ze ta malenka jedna tabletka .. przesunie mi okres i spowofuje ze cos mi sie pojawi na twarzy np Wink heh odpiszcie prosze Buziaczki pozdrtawiam i z gory dziekuje Smile

---edit by emilka---
napisanie prośby o przeczytanie wcześniejszego tematu, nie przyśpieszy na nie odpowiedzi, tak więc proszę nie zaśmiecać forum! temat nie zawierający w treści żadnego problemu usuwam. pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Lip 03, 2007 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale zwymiotowałaś ją czy nie?

w każdym razie wszystko powinno być na ulotce napisane.
wg mnie nie powinno Ci nic być, choć to zalezy bardzo od organizmu. czasami nawet po paru godzinach od połknięcia pierwszej tabletki mogą wystąpić bóle glowy mdłości itp. ale to sprawa indywidualna
madziunia 23

PostWysłany: Wto Lip 03, 2007 12:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja TA TABLETKE WZIELAM wczoraj o 18 a wymiotowalam dzisiaj rano ... tak wiec napewno jej nie z wymiotowalam . Nie wiem do tego wszytskiego ta tabletke nie wzielam podcazs okresu tylko przed bo slyszalam ze jak sie wezmie nawet przed okresem to po calym opakowaniu mozna wspolzyc z chlopakiem bez zabezpieczenia.. Nie wiem co robic przeczekac .??? czy odstawic je .. moze gdy wezme razem z okresem poznije to objawy nie beda takie derastyczne ... wiek cos o tym bo kiedys bralam yasmin.. za rady z gory dziekuje :* Smile
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lip 03, 2007 3:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kobieto. zdecyduj sie, czy chcesz stosować taka metode antykoncepcji czy nie. bo jak będziesz tak się bujac, to na pewno nic z tego dobrego nie wyniknie. tabletki anty to nie cukierki.
madziunia 23

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 10:14 am    Temat postu: Do emilki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja prosze o rade a nie o krytyke ... Ja wiem co to sa tabletki antykncepcyjne... poniewaz bralam je prawie rok czasu!!!! nie trzeba mnei uswiadamiac .!! ja sie tylko zastanawiam czy brac dokonca pomimo tego ze nie wzielam o wlasciwej porze czy dac sobie spokoj narazie ...A jezeli nei masz nic ciekawego do powiedzenia do daj na luz .. moze wolalabym zeby wypowiedzial sie ktos kompetentny .. a nie laik Mad
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ech.. to nie miała być krytyka, jeżeli tak to odebrałas, to sorki. po prostu Twój pierwszy post zrozumiałam w ten sposób, że wzięłas tabletkę, źle się po niej poczułaś i nie wiesz, czy chcesz dalej w ogóle brać i stosować antykoncepcje hormonalną. dlatego radziłam podjąć najpierw decyzję. ale na to wygląda, że źle Cie zrozumiałam. to już się nie odzywam. pozdrawiam Wink
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

---edit by Wind_of_hope---
Prosze drogie Panie o spokoj. Forum nie sluzy tego typu rozmowom Smile
pzdr.

Powrót do góry
madziunia 23

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 9:52 pm    Temat postu: do emilki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

N o moze zle mnie zrozumialas.. fakt zdarza sie .. ale to dlatego ze w pierwszym poscie napisalam ze chce odstawic bo sie zle po nich czuje w drugim natomiast zdecydowalam sie brac natomiast nie wiedzialam zcy brac do konca pomimo ze wzielam po okresie czy poczekac az sie zacznie ... i wtdy zostalo to skomentowane .. ale nie szkodzi Razz buziaczkii i pozdrawiam Wink

Poprawka nie po tylko przed okresem Razz

---edit by emilka---
jeżeli chcesz coś dodać lub zmienić, użyj opcji "zmień"
ps. grunt to dojść do porozumienia, wiec spoko:) pozdrawiam!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1