Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Maj 23, 2016 9:03 am Temat postu: Czy jest jakiś skuteczny zamiennik viagry |
|
|
Oraz sildenafilu. Przetestowałem oba ale bardzo źle się po nich czuje. Boli mnie głowa i skacze mi ciśnienie ( jestem wysokociśnieniowcem, wprawdzie biore leki ale pomimo tego skacze mi ciśnienie na przykład po kawie, jak się okazało bo viagrze jeszcze lepiej).
Czy są może jakieś ziołowe preparaty , które nie powodują takich negatywnych efektów ale jednocześnie mają wpływ na erekcję?
Ostatnio zmieniony przez clour dnia Pią Maj 12, 2017 10:12 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dankow Spamer
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2016 6:47 am Temat postu: |
|
|
Tak są. Sildenafil to swoista ostatnia deska ratunku. Nie warto nadużywać - szczególnie gdy powoduje efekty uboczne jak to się dzieje u Ciebie z tego co czytam.
Możesz przetestować sobie chociażby [reklama]... Może nie są najtańsze, ale tego typu środki generalnie nie są tanie. Są za to efektywne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2016 8:59 am Temat postu: |
|
|
dankow napisał: | Tak są. Sildenafil to swoista ostatnia deska ratunku. Nie warto nadużywać - szczególnie gdy powoduje efekty uboczne jak to się dzieje u Ciebie z tego co czytam.
Możesz przetestować sobie chociażby Cum On lub Man tabs... Może nie są najtańsze, ale tego typu środki generalnie nie są tanie. Są za to efektywne. |
Czy są na receptę? Bo szczerze powiedziawszy to nie mam już ochoty wybierać się do lekarza ;/ Wizyta trwała raptem 2 minuty. Lekarz zapytał się o co chodzi. Machnął od razu receptę. Oraz poszło 80 złotych... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
TomaszR
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 30, 2016 7:16 am Temat postu: |
|
|
Lekarze mają na pacjentów średnio tyle czasu. Zarówno w prywatnej jak i państwowej służbie zdrowia. Pacjent jest jedynie nr w tabelce.
Ze skutecznych znam kilka - wśród nich ta słynna niebieska tabletka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|