Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jest możliwe???

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sandry1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 05, 2006 1:54 pm    Temat postu: Czy jest możliwe??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie do Was.Chciałabym dostać w miarę mądrą odpowiedz.Nie interesują mnie głupie i zbędne odpowiedzi, ponieważ mam problem. Otóż, czy możliwe jest zajście w ciążę kiedy chłopak miał preejakulat i troszkę z niego wyszło przeźroczystego płynu i później założył na członka prezerwatywę i włożył do pochwy?? Wydaje mi sie że nie jest to możliwe,bo słyszałam ze w preejakulacie nie ma plemników a dojść do zapłodnienia może przecież wtedy gdy nasienie dojdzie do dróg rodnych dziewczyny, a tego nie było bo chłopak nawet nie miał prawdziwego wytrysku i po chwili włożenia członka wyjął go z pochwy i na tym sie skończyło.Więc powiedzcie mi czy jest możliwe takie zapłodnienie kiedy preejakulat był ale nie znalazł sie w pochwie?Zaznaczam jeszcze że byłam dzień po zakończeniu miesiączki więc dni płodnych jeszcze nie było.Proszę o mądre odpowiedzi. Pozdrawiam Surprised
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kobieta
Gość

PostWysłany: Sob Cze 10, 2006 12:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cokolwiek to bylo jesli nie dostalo sie do srodka nie ma mozliwosci zebys byla w ciazy. jesli spoznia ci sie okres zrob dla wlasnego spokoju test ale jwstem pewna ze w sposob ktory opisujesz zajsc w ciaze sie nie da. na przyszlosc uwazaj z tym preejakulatem.zawiera wystarczajaco duzo plemnikow zeby cie zaplodnic Exclamation
Powrót do góry
Jah

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Cze 11, 2006 6:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tym preejakulatem to różnie - jedni badacze stwierdzają że nie ma tam plemników , inni że jest.

Jeżeli założył prezerwatywe i wtedy dopiero doszło do stosunku to w czym problem? Nie denerwuj się tak bo Ci się okres zacznie spóźniać ;]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Czw Cze 15, 2006 2:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okres spóźniał mi sie kiedyś dwa tygodnie tylko przez to, ze się denerwowałam. Wydaje mi sie, że nie ma zbyt wielkiego prawdopodobieństwa, że jesteś w ciąży. Jak to napisał Paweł: "Nie ma plemników rambo"! Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1