FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga xs Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 3:29 pm Temat postu: Czy jest nadpobudliwe? |
|
|
Mam takie pytanie,moj 13-miesieczny synek od paru tygodni stal sie nieznosny,krzyczy,placze bez powodu,nie wspomne,ze nie usiedzi chwili w miejscu,caly czas gdzies Go nosi.Jest bardzo ruchliwy od poczatku,jeszcze jak nosilam Go w brzuszku,non stop sie wiercil.W nocy czesto sie przebudza i chce pic,spi wogole niespokojnie,czasem w nocy zaplacze,ale to chyba jest normalne u dzieci.Ale zastanawiam sie czy przypadkiem nie ma On jakis oznak nadpobudliwosci.Jesli ktos potrafi dac mi odpowiedz to bede wdzieczna.Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 4:32 pm Temat postu: |
|
|
witaj cieplutko.Ja mam prawie 10 miesieczna coreczke rowniez jest wyjatkowo ruchliwa i sprawia wrazenie nadpobudliwej.Udalismy sie z tym do lekarza w moje rodzinie byly przypadki ADHD i myslelismy ze moze ona rowniez,jednak lekarz powiedzial nam ze to czy jest nadpobudliwa czy nie da sie stwierzdzic dopiero gdy mala skoczy 3-4 latka gdyz w takim wieku to wiekszosc dzieci sprawia takie wrazenie,wiec nie marwt sie Twoj synek poznaje teraz swiat i dlatego wszedzie go pelno.Moze wyrosnie z tego.Pozdrawiam serdecznie i ucaluj synalka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 5:51 pm Temat postu: |
|
|
moja mała też ciągle jest w ruchu a położenie jej na przewijaku to horror |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 6:52 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki dziewczyny,musze przyznac,ze troche sie uspokoilam.Pozdrawiam Was i Wasze pociechy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozan
|
Wysłany: Czw Paź 10, 2019 11:36 am Temat postu: Re: Czy jest nadpobudliwe? |
|
|
Aga xs napisał: | Mam takie pytanie,moj 13-miesieczny synek od paru tygodni stal sie nieznosny,krzyczy,placze bez powodu,nie wspomne,ze nie usiedzi chwili w miejscu,caly czas gdzies Go nosi.Jest bardzo ruchliwy od poczatku,jeszcze jak nosilam Go w brzuszku,non stop sie wiercil.W nocy czesto sie przebudza i chce pic,spi wogole niespokojnie,czasem w nocy zaplacze,ale to chyba jest normalne u dzieci.Ale zastanawiam sie czy przypadkiem nie ma On jakis oznak nadpobudliwosci.Jesli ktos potrafi dac mi odpowiedz to bede wdzieczna.Pozdrawiam. | Zapytaj pediatrę może doradzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|