Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

czy jest suchy orgazm?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
xyz88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 29, 2006 2:22 pm    Temat postu: czy jest suchy orgazm? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam nie wiem do jakiego działu to zaliczyć wiec umiescilem to tutaj. chodzi o orgazm mojej dziewczyny czy może ona go osiągnąć bez wytrysku bo czytałem kiedys ze kobiety też mają takie orgazmy. Przy zblizeniu jej pochwa jest mokra i potem coraz bardziej a gdy zaczyna szczytować ma według mnie takie coś w rodzaju skurczów pochwy zresztą sama to tak nazwała, rozmawiałem z nią na ten temat i musze powiedziec że bardzo często o tym rozmawiamy ale nie wie jak mi to wyjaśnić bo to chwila. No a mi brakuje własnie dowodów w postaci takowego wytrysku żeby to zrozumieć. Rolling Eyes będę wdzieczny za jakies lektury na ten temat.
P.S. sie ostatnio roześmiała jak mi mowila ze dwa razy juz go przeżyła a ja nie rozpoznałem tego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Cze 29, 2006 4:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Orgazm to doznanie układu nerwowego.
Rozładowanie napięcia seksualnego któr rosło poprzez nadmiar bodzców (fizycznych jak i psychicznych).

Nie da sie określić tak w 100% jak on wygląda, gdyby wziąść 10 osób i kzać szczegółowo opisać orgazm to każdy z nich odczówał by to inaczej, lecz wszyscy to samo. To tak jak ze smakiem, no słoki to słodki, ciężko określić jaki to jest ten smak słodki, lecz wszyscy wiedzą jaki on jest.

Rozlewające sie ciepło, lekki dreszcz, skurcze wszystkich mieśni, wicie sie w pościeli, tracenie przytomności czasem (tak zwane, chodzi mi o to że przez moment nie wie sie co sie dzieje, nie jest wstanie zapanować nad sobą).
Chodź są też i słabsze oznaki, zarówno przyjemne.

To o czym piszesz, to faktycznie dość mocne skurcze pochwy, które zasysają jej własną wilgość a podczas rozluźnienia wypychają ją niczym pompka.
Jest to efekt uboczny, jednym sie podoba innym nie, rzecz gustu.

Nie ma co zwracać na to uwagi, najważniejsze jest czy obaj czuliście sie dobrze, a do naprawdę magicznych orgazmów dojdziecie z czasem.

Naprawdę co to za różnica czy był ten ala "wytrysk" czy też nie, czy penis ma 17,1 cm czy 17,2 cm.
Chodzi o bycie ze sobą najbliżej jak sie to da, oraz przyjemność, jeżeli oboje ją odczówacie to wszystko jest w najlepszym porządku.

Pozdrawiam serdecznie.
Powrót do góry
xyz88

PostWysłany: Pią Cze 30, 2006 12:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za odpowiedź wiele rzeczy tak jak pan opisał stało się chodzi konkretnie o te"wicie się" czyli bylo jej dobrze jednym zdaniem a te "wytryski" są aczkolwiek nie muszą być i nie mają zbyt dużego znaczenie. Dziękuje i pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
krzysztof_wandelt

PostWysłany: Wto Lip 11, 2006 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ta wypowiedź pomoze Ci w rozmowie z partnerką na temat:
http://mojafotka.net/forum/viewtopic.php?p=1086&sid=4c4f37f821c7c9b69914a2e25e550d8b

ejakulację kobiecą roztrzasali klasycy ... w zasadzie podobnie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1