Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
awaria
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2014 10:47 am Temat postu: |
|
|
wczoraj robilam kolejny test i tez negatywny . okres powinnam miec 23 . a jesli chodzio o szyjke to tkj sie przemieszcza . raz otwarta raz zamknieta nisko wysoko ... i pewnie wizyta u gin bd nieunikniona ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Asia945 Spamer
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2014 8:18 am Temat postu: |
|
|
Raczej lepiej iść i się upewnić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2014 10:29 am Temat postu: |
|
|
Tak jak pisałam szyjke trzeba potrafic badać. NIe badamy jej od tak jak nam się przypomni tylko zawsze o stałej porze i po stałych czynnościach . Inaczej bedzie wyglądaął po oddaniu moczu, inaczej po kapieli itd. Ciężko jest ja badać . Jedyne co z łatwością mozna spradzic to jej otwartosć.
Nie sugerowałabym się jednak badaniem i nie gmerałabym przy szyjce.
Poza tym testy wychodzą negatywnie.....więc ciazy nie ma.
Okres spóźnia się z wielu powodów m.in stres, choroby, zaburzenia hormonów a nawet od tak....
Ginekolog nie zaszkodzi bo wizyty kontrolne według mnie to podstawa ale o ciazę bym sie nie martwiła _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
on.
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 07, 2014 10:07 am Temat postu: |
|
|
Witam,
kochałem się z moją dziewczyną 26 lipca. Teoretycznie około 30 powinna mieć okres. Nie dostała i nadal nie ma. 5go sierpnia zrobiliśmy test ciążowy - wynik negatywny.
Okresu nadal brak....
W lipcu odstawiła tabletki, ze względu na złe samopoczucie, kochamy się tylko w prezerwatywie....
Dziś drugi test, też negatywny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2014 11:27 am Temat postu: |
|
|
wiec nie ma szans na ciaże _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pelch
|
Wysłany: Sob Sie 16, 2014 11:52 am Temat postu: |
|
|
Witam. Mam następujący problem. Moja dziewczyna miała ostatni okres 4 lipca. 3 sierpnia kiedy spodziewaliśmy się lada chwila nadejścia okresu pieściliśmy się przez ubranie i ja podczas pocierania doszedłem. Za jakieś 5-10 minut kiedy byłem ponownie gotowy do akcji rozebraliśmy się i kochaliśmy się w prezerwatywie. Po tym pierwszym wytrysku okolice penisa miałem ubrudzone w spermie ale przez ten czas wydaje mi się, że ona wyschła i pomimo pocierania się nagą pochwą o te miejsca chyba nie mogło do niczego dojść. Później już podczas tego stosunku w prezerwatywie ja nawet nie miałem wytrysku a prezerwatywa się nie uszkodziła. I teraz moje pytanie. Czy przez takie pocieranie pochwą o okolice genitaliów ubrudzone zaschnięta spermą, która pojawiła się tam jakie 5-10minut wcześniej może doprowadzić do ciąży?? Jeśli cykl byłby regularny to byłyby to dni niepłodne, ale w tej sytuacji to ciężko stwierdzić.
Odchodzę od zmysłów ponieważ moja dziewczyna nadal nie ma okresu. Jej cykl trwał zazwyczaj 30-32 dni czyli okres spóźnia się już około 2 tygodnie. Ona mówi, żeby się aż tak bardzo nie martwić bo już się zdarzało jakiś czas temu ze przez 2 miesiące w ogóle nie miała okresu. Jednak ostatnio miała w miarę regularnie i ja się coraz bardziej tym przejmuję. Pomóżcie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2014 8:47 am Temat postu: |
|
|
zróbcie test i wszystko będzie jasne _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pelch
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2014 2:07 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyna jest dziwnie spokojna i mówi, że jak okres się nie pojawi do końca tygodnia to zrobi test dla uspokojenia. Tylko mi to trochę siedzie w głowie:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2014 2:28 pm Temat postu: |
|
|
Spokojnie takie spóźnienia są bardzo częste i w wielu przypadkach zupełnie nie związane z ciażą. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pelch
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2014 4:41 pm Temat postu: |
|
|
Moja dziewczyna już zrobiła test, co prawda po południu co podobno osłabia jego wiarygodnosc ale wynik wyszedł negatywny także jesteśmy spokojniejsi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|