Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Karola Gość
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2006 11:52 pm Temat postu: |
|
|
Kochanie, kłucia w piersiach nie muszą być objawem ciąży! Napięcie, ból, kłucie w piersiach mogą być przyczyną zmian hormonalnych, jakie mają miejsce podczas cyklu miesięcznego. Jeśli poczytasz sobie o objawach ciąży, dowiesz się, że ból w piersiach nie występuje od razu od momentu zajścia w ciąże. Po 10 dniach od stosunku, a najlepiej 2-3 dni po terminie spodziewanego okresu zrób sobie test ciążowy. Kupisz w każdej aptece, farmaceuta doradzi Ci jaki, wtedy się przekonasz, że nie miałaś powodów do obaw. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
krzys Gość
|
Wysłany: Pią Sty 13, 2006 1:02 am Temat postu: |
|
|
nie jest - hura!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sty 13, 2006 8:58 am Temat postu: |
|
|
Nie odbierz tego źle ale strach bierze sie często z niewiedzy, może warto sie doedukować w te dziedzinie aby smemu mieć troche wiedzy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panna x Gość
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 9:02 pm Temat postu: "Czy jestem w ciąży?" - temat specjalnie dla tego |
|
|
tak więc.. kochałam się z moim chłopakime w 12 dniu cyklu , on użył prezerwatywy mimo to starsznieboje sie ze mogłam wtedy zajśc w ciąże ...czekam na okres który ma pojawić sie ok. 4 lutego jak na zbawienie . Czy możleiwe jest że ejstem w ciąży? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 9:11 pm Temat postu: |
|
|
mysle...ze nie jestes...skoro mieliscie gumki:)bedzie dubti..nie martw siem..:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panna x Gość
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 9:27 pm Temat postu: |
|
|
kurde chciałabym byc taka spokojna:/ pozostało mi tylko czekac na okres.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 9:33 pm Temat postu: |
|
|
Nie martw się.Wszystko bedzie w porządku.Skoro prezerwatywa nie daje Ci poczucia bezpieczeństwa,to wybierz się do ginekologa i skonsultuj z nim w sprawie zabezpieczenia.Powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panna x Gość
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 9:40 pm Temat postu: |
|
|
no chyba bede musiała udąc sie do ginekologa bo to ciagłe czekanie na miesiączke po każdym naszym wspołzyciu wcale nie ejst przyjemne:/.. dzięki za odp..:] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 9:50 pm Temat postu: |
|
|
No teraz czeka Cie troche (a może więcej niż troche) stresu.
Mam pewien pomysł na następny raz - to tylko pomysł i sugestia, zrobisz co zechcesz
Postarajcie sie aby wasze uniesienia wyglądały tak abyście mieli pewność że nic sie nie stało. To troche reżyserowane i kontolowane doznanie, ale zapewniam że daje ogromną statysfakcje po gdy (może nie bylo to zbyt wuzdane) ale ma sie pewność że nic sie nie stało (czuje sie niemalże dume w tedy).
A gdy bedzie sie mialo takie przeświadczenie że nic sie nie stało łatwiej oddać sie przyjemnośći juz za kolejnym razem. Procentuje to większą przyjemnością z wspólnych graszek i daje potem większośą pewność siebie. A podczas kolejnych razy zaczyna sie mieć nieco podzielną uwage, uważa sie oraz daje i przyjmuje przyjemność.
Wiem że to brzmi nieco dziwnie, uważac a nie tylko sie kochać. Ale opanowanie tej sztuki (zwłaszcza gdy ma sie stałego partnera i nie trzeba sie martwić bo ma sie wiel czasu na mnustwo razy) daje naprawde imponujące wyniki spychiczne A czy przypadkiem przyjemność nie jest celem :> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiab Gość
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 9:52 pm Temat postu: objawy ciązy |
|
|
Cześć dziewczyny. Możecie mi powiedzieć jakie są najczęssze objawy ciąży?? |
|