Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 15)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
K&R

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki mała_mi za twoje słowa Smile Hmm.. jestem bardzo ciekawa co z tego wyniknie! z tego wszystkiego umówiłam się na wizytę do lekarza - już w najbliższą sobotę - ciekawe, bardzo ciekawe... Dam znać co i jak Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agatka1902

PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no odebralam wyniki i wyszlo bhcg 326 teraz powiedzcie czy wszystko jest dobrze ??
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 6:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tego, ze jestes w ciazy mozesz byc pewna Smile Gratuluje
Powrót do góry
wiolusiaaa17

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 6:32 pm    Temat postu: Witam! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc wszystkim! Musze sie was poradzic bo bardzo sie martwie:/ Boje sie ze jestem w ciązy... Wiec opowiem wszystko: Mam 31 dniowy cykl ostatnio dostałam okres 22 listopada i pierwszego dnia kochałam sie z moim chłopakiem bez prezerwatywy ale wytrys wydaje mi sie był na zewnątrz pisałam juz o tym na forum i podobno nie ma szans zebym wtedy zaszła w ciąze... potem kochałam sie tydzien po tez bez prezerwatywy , i potem tydzien po tez bez ale wytryski były na zewnątrz... teraz ostatnio w siobote kochałam sie z nim z prezerwatywą... Nie martwiłam sie ze jestem w ciąży az do dzis.. dzis rano jak jechałam do szkoły w busie zrobiło mi sie strasznie niedobrze i myslałam ze zemdleje...( był tłok stałam wiec nie wiem czy jest mozliwe ze to jest objaw) dalej mi jest niedobrze od rana i mnie głowa boli..... nie wiem co robic i sie martwie.. doradzcie cos bardzo was prosze!
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 8:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

K&R trzymam kciuki i czekam na wiesci Smile

wiolusia17 hmmm co ci odpowiedziec.... dni plodne mialas od 4 - 12 grudnia z tego co piszesz to w dni plodne kochalas sie z prezerwatywa wiec nie ma powodow do zmartwien i nie sadze zebys byla w ciazy ...
ale... jak sie juz zabierasz za seks a nie chcesz miec dzieci (jesli w nicku jest twoj wiek to podejrzewam ze potomka na razie nie planujesz) to wez kobieto zainwestuj w prezerwatywy a jak prezerwatywa wam przeszkadza to w pigulki to nie gryzie a oszczedzi ci stresu.
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 8:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Potwierdzam dzidzia jest Smile Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok. Daj znac co powiedzial lekarz.

PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 8:30 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem .... mam nadzieje ze nie jestem w ciąży... nie wiem co bym zrobiła od tej pory juz nigdy bez gumek... obiecuje sobie to dzisiaj... a dlaczego mi niedobrze co ??? bo tego to juz wogule nie rozumiem...

Prosze o odpowiedz.

Ostatnio zmieniony przez wiolusiaaa17 dnia Wto Gru 09, 2008 9:28 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
panna nikt_

PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam

postanowilam napisac na forum, bo mam problem dla mnie ogromny, dla innych smieszny.. prosze o odpowiedz..otoz :

28 lipca ( to byl 18 dzien 31 dniowego cyklu - mialam jeszcze ostatnie objawy plodnosci, tzn 'resztki' sluzu plodnego ) piescilam sie z chlopakiem, a wlasciwie ja jego piescilam , nie doszlo raczej do wytrysku, ale moja reka byla nieco wilgotna. Po tym poszlam do wc i zapomnialam umyc rak po tych pieszczotach, no i zaczely sie moje schizy, czy nie moglam w jakis sposob dotknac siebie w tak, ze 'cos' dostalo sie do mojego sluzu, ktory badz co badz byl jeszcze plodny... moze to glupie, ale nie jest powiedziane, ze do zaplodnienia ma byc sex, ma byc plemnik+ moj plodny sluz.. a wprowadzenie plemnikow juz inna sprawa w jaki sposob.

od tamtego wydarzenia dostalam okres w terminie, czyli cykl trwal 31 dni, okres byl w miare normalny, trwal 8 dni.
po nim mialam dni suche, ew. ze sluzem bialym, w polowie cyklu normalnie sluz ciagnacy, znow sucho i kolejny okres rowniez punktualny byl (cykl 31 dniowy) i znow to samo, niby normalny cykl - chodzi mi o obserwacje sluzu. 3 okres ( cykl 32 dni), okres normalny, 4 okres(cykl 29 dni) okres normalny.
przed kazdym okresem mialam bol piersi, ktory ustepowal z krwawieniem, w kazdym okresie mialam te'kawalki blon', kazdy trwal okolo tygodniam czyli jak zawsze u mnie )
teraz czekam na 5 okres od tamtego wydarzenia, mialam okolo 14 do 18 dnia sluz plodny, potem lepki bialy az do teraz, ale mam 31 dzien cyklu i nie mam okresu Sad czy moge byc przypadkiem zaplodnienia przez petting, bez sexu i z krwawieniami w ciazy?
dziekuje za kazda odpowiedz, i nie prosze o glupie komenatarze.
Powrót do góry
pytajacy_15201

PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 10:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie.

Chciałbym zasięgnąć Państwa porady. Moja dziewczyna powinna dostać okres 5. grudnia, lecz już od czterech dni się spóźnia. Ostatni raz kochaliśmy się jakoś 14/15 listopada. Używaliśmy prezerwatyw z płynem plemnikobójczym. Przed stosunkiem sprawdziliśmy czy opakowanie nie jest pęknięte. Po stosunku jeszcze dla pewności sprawdziłem, czy prezerwatywa nie była pęknięta. Wszystko było w porządku. Szczytowałem poza pochwą mojej ukochanej. Czy możliwe jest w takim przypadku zajście w ciążę?

Chciałbym także wspomnieć, że w październiku mojej ukochanej spóźnił się okres o całe dziewięć dni. Ostatnio moja dziewczyna jest na diecie. Czy to możliwe, by te wszystkie czynniki wpłynęly na brak okresu? Bardzo proszę o pomoc.

Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, bardzo się denerwuję tą całą sytuacją.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Gru 10, 2008 11:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiolusiu psychika potrafi platac takie figle czasem ze jest nam niedobrze i mamy objawy "ciazowe" po drugie jest stanowczo za wczesnie na objawy ciazowe objawy sie pojawiaja od 5-8 tygodnia czasem troche wczesniej ale nie wczesniej niz w 3 tygodniu.

panno nikt hmmm po 5 normalnych cyklach ciaza jest niemozliwa, tym bardziej ze napialas ze raczej do wytrysku nie doszlo to skad mialy by sie wziasc plemniki ktore by cie zaplodnily? Ciaze 100000% wykluczam, a okres spoznia sie zapewne z powodu stresu.

Pytajacy
- pytaj w jednym temacie, pytajac w kliku siejesz tylko zamęt- odpowiedź masz w 2 temacie.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 26 z 41